DagOpening & Levensmail

Graag bieden we je inspiratie op het gebied van bewuste ontwikkeling en zelfonderzoek. Daartoe publiceren we de dagOpening en en Levensmails op onze pagina Inspiratie. Je kunt je ook abonneren op de dagOpening en/of de levensmail om hem in je postbus te ontvangen. Zie onder abonneren. 

De dagOpening

De dagOpening is een gelegenheid om iets dat bij je speelt in te brengen bij een van de senior teachers van de Levensschool. Je onderzoekt samen het thema in het licht van bewustzijn, waardoor een ruimer perspectief ontstaat. De senior teachers van de Levensschool zijn Marijke, Mauk en Pauline

Op dit moment wordt, vanwege de Corona crisis, de dagOpening virtueel gegeven, op maandag, woensdag en zaterdag.
Aanvang 08.00 uur. ‘Binnenkomen’ vanaf 07.45 uur. We verzoeken je om 07.55 uur aanwezig te zijn.
Je kunt deze dagOpeningen via deze link bijwonen.

Tijdens het zomerreces van de Levensschool, van 20 juli – 16 augustus, is er geen dagOpening.
Vanaf 17 augustus verandert de tijd van de dagOpening van de zaterdag naar 08.30 uur.

Korte gesprekken
Degenen die buiten de dagOpening om een gesprek willen, kunnen daarvoor terecht bij de senior teachers Marijke, Mauk en Pauline.
20 minuten; kosten € 30,- (incl. particulier; excl. ZZP)

Vind jij het ook waardevol om in deze tijd de dagOpening te ontvangen en mogelijk virtueel bij te wonen? Je kunt daarvan getuigen door b.v. dit bericht via social media te delen. 

Je kunt ook een vrijwillige DONATIE doen via deze link. Wij kiezen ervoor het geld te geven aan Retraite Centrum Venwoude, omdat we graag onze trainingen op deze prachtige locatie blijven geven. In deze tijd heeft het Centrum bijna geen inkomsten en alle kleine beetjes helpen. Zo houden we samen de stroom op gang.

 

 

Levensmail

Naast de dagOpening willen de trainers of partners van de Levensschool je graag inspireren tot zelfonderzoek in de vorm van de Levensmail. In een Levensmail doet een van de trainers getuige van zijn of haar zelfonderzoek.
Nalezen Levensmails.

Abonneren

Abonneren op de dagOpening? 
Stuur een mail naar pauline@venwoudelevensschool.nl.
Dan krijg je wekelijks een uitgewerkte dagOpening in je postbus.

Abonneren op de Levensmail?
Vul dan je gegevens in onderaan deze pagina.
Dan krijg je maandelijks een Levensmail in je postbus.

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.