DagOpening & Levensmail

Graag bieden we je inspiratie op het gebied van bewuste ontwikkeling en zelfonderzoek. Daartoe publiceren we de dagOpening en en Levensmails op onze pagina Inspiratie. Je kunt je ook abonneren op de dagOpening en/of de levensmail om hem in je postbus te ontvangen. Zie onder abonneren. 

De dagOpening

De dagOpening is een gelegenheid om iets dat bij je speelt in te brengen bij een van de senior teachers van de Levensschool. Je onderzoekt samen het thema in het licht van bewustzijn, waardoor een ruimer perspectief ontstaat. De senior teachers van de Levensschool zijn Marijke, Mauk en Pauline

Op alle dagen dat er een training van de Levensschool op Centrum Venwoude gegeven wordt is er een dagOpening. Dat geldt ook voor losse dagen en voor de eerste dag van een meerdaagse training.

De dagOpening wordt gegeven op de 1e verdieping van de glazen piramide. De deur sluit om 8.25. De dagOpening eindigt omstreeks 9.00.
Nalezen dagOpeningen.

 

Op dit moment wordt de dagOpening virtueel gegeven, op maandag, woensdag en zaterdag.
Aanvang 08.00 uur. ‘Binnenkomen’ vanaf 07.45 uur.

Je kunt deze dagOpeningen via deze link bijwonen.

 

Levensmail

Naast de dagOpening willen de trainers of partners van de Levensschool je graag inspireren tot zelfonderzoek in de vorm van de Levensmail. In een Levensmail doet een van de trainers getuige van zijn of haar zelfonderzoek.
Nalezen Levensmails.

Abonneren

Abonneren op de dagOpening? 
Stuur een mail naar pauline@venwoudelevensschool.nl.
Dan krijg je wekelijks een uitgewerkte dagOpening in je postbus.

Abonneren op de Levensmail?
Vul dan je gegevens in onderaan deze pagina.
Dan krijg je maandelijks een Levensmail in je postbus.

Data dagOpeningen 2020

 

Juni:
7, 10, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 29, 30

Juli:
2, 3, 4, 5, 15

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.