Avond ManZijn

Wat is jouw rol als man in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als man inspiratie te halen of iets van je eigen pad van man-zijn in te brengen en te onderzoeken.

Aanmelden
“Verrassend hoe dichtbij en intiem deze avond was. In het begin wat onwennig en later op de avond een verademing om zo tussen een aantal gelijkgestemde mannen te verkeren. Ik zie nu veel nieuwe mogelijkheden voor mijn eigen leven.” “Leon is een zeer inspirerend spreker die je spelenderwijs meeneemt in een grotere context waar ik me als man in deze tijd in bevind. Ik kom graag nog een keer.”

inspiratie opdoen vanuit het mannenwerk op Venwoude

Je weet vaak wel dat er meer mogelijk is in je leven, als man in deze tijd. Dat je een diepere kwaliteit kunt aanboren en een wezenlijker bijdrage zou kunnen geven aan deze snel veranderende wereld.

Maar als je thuis blijft zitten, blijft je blikveld vaak te beperkt om geïnspireerd te raken of geïnspireerd te blijven. De losse avonden ManZijn zijn bedoeld om in beweging te komen en/of te blijven.

Elke avond is weer geheel nieuw, mede door jouw inbreng. Mannen die een avond hebben bezocht ervaren die meestal als inspirerend, energie gevend, uitdagend, verdiepend en vol humor. Je bent van harte welkom.

Voor wie

  • als je als man inspiratie wilt opdoen voor je leven
  • als je iets van je eigen pad als man wilt delen of inbrengen
  • als je nieuwsgierig bent naar het mannenwerk van Leon Gras

Wat levert het je op?

  • inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als man
  • een indruk van de support die mannen elkaar kunnen geven
  • een verfrissende grotere context waarin jij als man op je plaats valt
  • informatie over het mannenwerk van Leon Gras

Wat gaan we doen?

In een kleine groep presenteert Leon zijn visie op man-zijn in deze tijd, vaak aan de hand van een actueel thema of iets dat ingebracht wordt. Vanuit die context gaat hij de dialoog aan en kun je inbrengen wat jou hierin persoonlijk bezighoudt. Je krijgt veel ruimte om vragen te stellen, zowel over man-zijn in het algemeen als over Leon’s trainingen en coaching.

Leon Gras

"Ik geniet van elke avond, de unieke samenstelling van elke groep mannen, jong en oud, nieuw op het pad of wat meer ervaren. We kunnen allemaal van elkaar leren en aan elkaar groeien. Wat een rijkdom!"

Lees hier meer over de achtergronden van het programma ManZijn >

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Mannen 15 euro
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Venwoude Levensschool ben ik verantwoordelijk voor het relatie- en mannenwerk. Ik ben mede-ontwikkelaar en trainer van de jaarlijkse…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.