Avondcursus ManZijn

Avondcursus ManZijn

Voor mannen die vermoeden en/of weten dat een diepere kwaliteit van leven mogelijk is. Zes avonden op pad in de bedding en support van een groep mannen.

“De avondcursus heeft voor mij bevestigd dat we veel meer gemeen hebben dan ik altijd dacht, en dat het samenzijn als broeders me veel meer kan geven dan andere mannen als concurrenten zien.” “Ik geniet enorm van het delen van de wat wildere energie, maar ook van de grote eerlijkheid en openheid die er was. Wat een rijkdom!"

Zes avonden op avontuur binnen jouw leven als man

Je weet dat er meer mogelijk is in je leven, als man in deze tijd. Dat je een diepere kwaliteit kunt aanboren en een wezenlijker bijdrage zou kunnen geven aan deze snel veranderende wereld.

In een groep van 12 tot 16 mannen gaan we samen op weg. Je opent, verdiept en integreert dat wat zich nu in jou aandient, waar je ook staat op je pad van ontwikkeling. Deze cursus geeft je een boost en meer richting aan waar je mee bezig bent of mee bezig wilt gaan.

Je gaat aan den lijve ervaren wat voor jou nu wezenlijk is om aandacht aan te geven. Je leert gebruik te maken van de ondersteuning van andere mannen in de groep om de stappen in je leven te zetten die jij belangrijk vindt.

Voor wie

  • voor mannen met of zonder ervaring met persoonlijke groei
  • als je op zoek bent naar inspiratie, uitdaging en ondersteuning

Wat levert het je op?

  • plezier en ontspanning
  • inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als man
  • intense ervaringen die je raken en in beweging zetten
  • support en broederschap van gelijkgestemde mannen
  • verdieping van je zelfrealisatie als man in deze tijd

Wat gaan we doen?

In een periode van tien weken komen we zes avonden bij elkaar. Je krijgt ervaringen aangereikt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Je krijgt teachings en coaching aan de hand van wat je zelf inbrengt. Elke avond formuleer je concrete stappen die je in je dagelijks leven gaat zetten. Gaandeweg creëren we met elkaar een krachtige supportgroep die jou ondersteunt om als man tot volle expressie te komen in je leven.

Leon Gras

"In het begin is het altijd wat onwennig en aftasten in een nieuwe groep mannen. Na verloop van tijd komt de verwondering over de diepte, de groei en het plezier dat er mogelijk is tussen mannen die zo met elkaar op pad gaan. Ik kijk alweer uit naar de komende aflevering."

Lees hier meer over de achtergronden van het programma ManZijn >

 

Let op: deze training wordt momenteel niet meer gegeven en zal in 2018 vervangen worden door een nieuwe 3 daagse training ManZijn. Meer info volgt nog... 

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
6 maandag-avonden van 19.30 tot 22.00 uur Mannen 295 euro
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Levensschool geef ik trainingen in de pijlers 'Leiding over je Leven' en 'Ontmoeten & Relaties'. Ik ben mede-ontwikkelaar…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Pijlers