Dag Ontmoeten & Relaties

Dag Ontmoeten & Relaties

Begin je als man ‘eindelijk’ je hart te openen, merk je dat je je scherpte en je drive verliest. Ga je als vrouw voluit voor je carrière, merk je dat je je niet meer kunt ontspannen of overgeven. Wat is hier gaande? Een speelse verkenning van de dynamiek tussen jouw ‘mannelijke’ en ‘vrouwelijke’ kwaliteiten, in jezelf en in je contacten met anderen.

Aanmelden

De polariteit tussen ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ in jezelf en in je relaties

Op een speelse manier ervaar je op deze dag aan den lijve hoe jij je als man of vrouw beweegt in contacten met anderen. Ook ontdek je wat daarin allemaal nog meer mogelijk is. Je doet intrigerende, opwindende en verdiepende inzichten in jezelf op die je meeneemt naar al je relaties.

Onze bevrijding van de traditionele rolverdeling heeft zowel vrouwen als mannen veel meer kansen en keuzevrijheid gegeven. In theorie zou nu alles 'goed' moeten zijn...

Maar zowel in ons privéleven als in ons werk zijn we nu vaak in verwarring over onze plek en rol in het geheel. Ook voelen veel mensen zich ongelukkig met alle pijn, misverstanden en teleurstellingen die inherent lijken te zijn aan de dynamiek tussen de mannelijke en de vrouwelijke pool binnen intieme relaties.

Laat je meenemen door een team van ervaren trainers die jou in een veilige bedding uitnodigen om jouw unieke mens-zijn te omarmen, inclusief je schaduwkanten. Zodat je kunt gaan genieten van de dans tussen de 'mannelijke' en 'vrouwelijke' polariteit in jezelf en in je contacten met anderen.

 

Wat gaan we doen?

Je verdiept je inzicht in 'mannelijke' en 'vrouwelijke' vaardigheden en kwaliteiten. Je gaat aan den lijve ondervinden hoe deze specifiek via jou tot uiting komen, en wat er vervolgens gebeurt in de dynamiek met de ander.

We maken gebruik van lichaamswerk, dans, spel, schaduwwerk en inquiry. 

Het is speels, opwindend, intrigerend en verdiepend.

 

Voor wie?

 • Als je meer inzicht wilt in je relatiepatronen
 • Als je (weer) contact wilt maken met je eigen levensenergie
 • Als je in je intieme relatie weer aantrekkelijk wilt worden voor elkaar
 • Als je intensiever wilt kennismaken met onze trainers en manier van werken, bijvoorbeeld omdat je een meerdaagse training overweegt
 • Als je je pad van bewuste ontwikkeling een flinke impuls wilt geven

 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in de dynamiek tussen de 'mannelijke' en 'vrouwelijke' polariteit in relaties
 • Een doorvoeld inzicht in jouw eigen relatiepatronen
 • Meer autonomie en vrijheid om je verlangens te volgen
 • Meer intimiteit met jezelf en anderen
 • Meer energie en levenslust

 

------------------------------------------------------

Elke maand een zaterdag voor jouw pad van ontwikkeling

Deze dag Ontmoeten en Relaties maakt deel uit van onze maandelijkse kennismakingsworkshops (met wisselende thema's) op de zaterdag. Afwisselend zijn dat:

Alle dagen worden gegeven door twee trainers van de Venwoude Levensschool. De dag Ontmoeten & Relaties wordt dus elke drie maanden op een zaterdag gegeven.

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
1 dag Iedereen 100 euro
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

 • images
 • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Ik geef de trainingen Initiatie ManZijn en samen met Marion van Overveld de trainingen de Ontdekking, de Schat, Intimiteit & Levenslust, de avondcursus…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Binnen het curriculum Leiding over je Leven geef ik de training Fundament. Samen met Marijke Heetveld en Mauk Pieper faciliteer ik de…

Uitgebreide beschrijving van Anne Karen Bakker

Marion van Overveld

Marion van Overveld

Compassie, acceptatie en vertrouwen

Ik geef de cursussen en trainingen VrouwZijn (samen met Anne Karen Bakker) en de cursussen en trainingen Ontmoeten & Relaties (samen met…

Uitgebreide beschrijving van Marion van Overveld

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.