Info-avond Centaur

Leven vanuit een visie die in je hart leeft is een geweldige mogelijkheid. Iedereen leeft bewust of onbewust in een beeld over zijn of haar leven. Maar wat zou er gebeuren als dat beeld aansluit op wie je in essentie bent? Wat kan onderzoek en oefening betekenen om daar te komen? Een inspirerende en hartverwarmende avond met Mauk Pieper en het team van de Centaur.

Aanmelden
"De Centaur lag al een tijdje in mijn visie. Na deze avond was mij helder of ik de centaur ging doen." “Je proeft op deze avond een beetje wat het is om in de Centaur te zijn. Trainer, coaches en voormalige deelnemers ervoer ik als open, krachtig en authentiek.”

Kennismaken met de Centaur 

Mauk Pieper vertelt samen met coaches en voormalige deelnemers over de Centaur.
Waarom zou je überhaupt bezig zijn met een visie voor je leven? Wat is het voordeel om een heldere context te hebben waar je in leeft? En wat biedt de Centaur je daar in. Gaat het er om dat je verandert, of om te worden wie je bent? Zie verder Centaur >

Video met korte intro over de Centaur >

De informatieavond wordt gehouden in een van de trainingszalen van landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche. Routebeschrijving >

Video Testimonials Slotdag Centaur

Voor wie?

  • als je benieuwd bent naar persoonlijke leiderschap aangestuurd door een visie die in je hart leeft
  • als je benieuwd bent naar ons trainingsaanbod op het gebied van persoonlijk leiderschap 
  • als je kennis wilt maken met Mauk en leden van het team van de Centaur 

Wat levert het je op?

  • inspiratie voor je integrale ontwikkeling
  • inspiratie om te leven vanuit je hart en daar voor verantwoordelijkheid te nemen
  • inzicht in de inhoud en werkwijze in de Centaur
  • helderheid over de vraag of deze training nu iets voor je is

Mauk Pieper en het team

De Centaur wordt gegeven voor Mauk Pieper met een team van persoonlijke begeleiders die ieder vanuit hun hart je tocht van week tot week volgen. 

Over Mauk

"Ik heb bewondering voor de wijze waarop Mauk ieder van ons nabij is en tegelijk – heel professioneel – afstand weet te houden zodat hij niet tussen de deelnemer en het proces gaat zitten. En toch is zijn mee-leven ervaarbaar en heeft het ook mij gesteund in het gaan van mijn proces. De Centauer heeft mij veel inzicht gegeven en ik denk nog vaak aan Mauk's uitspraak: ‘Van ieder leven is zowel een drama als een heldenepos te maken’. Ik zie wanneer ik in mijn drama verstrikt ben en dus ligt de andere weg nu open. Door het toelaten van pijn is de doorsteek naar andere de mogelijkheden zichtbaar en tastbaar geworden.”

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Iedereen Gratis
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Mauk Pieper

Mauk Pieper

Inzicht, connectie en vernieuwing

Persoonlijk Leiderschap is mijn passie. Dat vertaalt zich in de training de Centaur, de Opleiding Integraal Leiderschap en het Integraal Facilitator Programma.…

Uitgebreide beschrijving van Mauk Pieper

Pijlers