Info-avond Leiding over je Leven

Proef de sfeer. Ervaar zelf of onze visie en aanpak je aanspreken. Stel je vragen, zowel aan de trainer tijdens de presentatie als na afloop aan assistenten en oud-deelnemers persoonlijk. Een inspirerende avond waarin de uitwisseling van informatie en ervaringen centraal staat.

Aanmelden
“Ik voelde dat ik helemaal vrij was om ja of nee te zeggen. Heel bijzonder. Dank jullie wel voor het open en eerlijke gesprek!” “Fijn om zo kennis te maken met Venwoude.”

Een kennismaking met de Opening, de basistraining van ons curriculum

Marijke Heetveld neemt je mee in haar verhaal over het hoe en waarom van persoonlijke groei. Vanuit haar eigen ervaring als mens, als trainer en als coach. Met veel herkenbare voorbeelden van waar je als modern mens zoal tegenaan loopt in je leven.

Daarbij komen als vanzelf de uitgangspunten van de Venwoude Levensschool aan bod. Je krijgt ruim de kans om vragen te stellen.

Marijke gaat in op onderwerpen als:

• het belang van een meer innerlijke oriëntatie. Minder afgaan op ‘hoe het hoort’ of ‘wat er van je verwacht wordt’ vanuit opvoeding en cultuur, maar diep naar jezelf leren luisteren
  • het belang van een vrije energiestroom in je lichaam
  • de essentiële waarde en kracht van onze emoties
  • overtuigingen en ingesleten gedragspatronen
  • de relatie tussen denken, voelen en doen
  • het belang van schaduwwerk
  • het belang van contact met je spirituele kant als bron van rust en veerkracht

Daarna kun je in kleine groepjes al je overige vragen stellen aan assistenten en oud-deelnemers. Zowel over praktische zaken als over meer persoonlijke kwesties.

De informatieavond wordt gehouden in een van de trainingszalen van landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche.

Routebeschrijving >

• als je de sfeer en visie van de Venwoude Levensschool wilt proeven
  • als je wilt weten of de Opening iets voor jou is
  • als je overweegt om de Opening te doen maar nog vragen of twijfels hebt

Wat levert het je op?

• een idee van wat je kunt verwachten van de Opening
  • een indruk van de sfeer, visie en werkwijze van de Venwoude Levensschool
  • het besef dat je persoonlijke ontwikkeling niet alleen veel oplevert voor jezelf, maar ook voor de mensen en wereld om je heen
  • kennismaking met Marijke Heetveld, de trainer van de Opening
  • helderheid voor je keuze om al dan niet de Opening te gaan doen

Wat gaan we doen?

Na ontvangst in de Piramide met koffie en thee ga je naar een van de trainingszalen. Na wat lichte lichaamsgerichte oefeningen, vertelt Marijke Heetveld, de trainer, over de inhoud en achtergronden van de Opening en gaat ze in op vragen. Daarna kun je in kleine groepjes al je overige vragen stellen aan assistenten en oud-deelnemers. Na afloop kun je nog wat drinken in de bar in de Piramide.

Marijke Heetveld

"Het pad van bewuste persoonlijke groei inslaan is een stap in het onbekende, voorbij wat je hebt aangeleerd en denkt te weten. Daarmee is het ook een daad van moed. Ik vind het natuurlijk geweldig als je de Opening komt doen. Mij gaat het er echter om dat je na afloop van deze avond de keuze kunt maken die voor jou klopt. Zijn al je vragen echt beantwoord? Komen er na deze avond nog nieuwe vragen bij je op? Voel je vrij om me te bellen of mailen."

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Iedereen Gratis
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

• images
Wordt gegeven door
Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht