Info avond Mannenwerk

Wat is jouw rol als man in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als man inspiratie te halen, iets van je eigen pad van man-zijn te (h)erkennen en te onderzoeken. Met veel ruimte om jouw vragen te stellen en alle informatie over het mannenwerk bij de Venwoude Levensschool tot je te nemen.

Aanmelden
“Verrassend hoe dichtbij en intiem deze avond is. In het begin wat onwennig en later op de avond een verademing om zo tussen een aantal gelijkgestemde mannen te verkeren. Ik zie nu veel nieuwe mogelijkheden voor mijn eigen leven.” “Leon is een zeer inspirerend spreker die je spelenderwijs meeneemt in een grotere context waar ik me als man in deze tijd in bevind. Ik kom graag nog een keer.”

Een kennismaking met het mannenwerk van de Venwoude Levensschool

Je weet vaak wel dat er meer mogelijk is in je leven, als man in deze tijd. Dat je een diepere kwaliteit kunt aanboren en een wezenlijker bijdrage zou kunnen geven aan deze snel veranderende wereld.

Deze info avond is bedoeld jou te informeren over de mogelijkheden je pad van bewuste ontwikkeling te lopen bij de Venwoude Levensschool. En dan toegespitst op jouw unieke pad als man.

Leon Gras zal in gaan op de achtergronden van het mannenwerk bij de Venwoude Levensschool, waarom naast de vele trainingen met gemengde groepen juist ook het werken met mannen apart van grote waarde is. Leon zal ook stil staan bij de inhoud van de training Initiatie ManZijn en de mannen-jaargroep waar je na de training in kunt stappen.

Daarnaast is er veel ruimte voor vragen; zowel praktische zaken als meer persoonlijke kwesties kunnen aan bod komen.

De informatieavond wordt gehouden in één van de trainingszalen op landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche.

Mannen die een avond hebben bezocht ervaren die meestal als inspirerend, energie gevend, uitdagend en verdiepend.

Je bent van harte welkom.

• als je je potentie als man dieper en voller tot leven wil brengen
  • als je wil weten of de training Initiatie ManZijn (en de mannen-jaargroep) iets voor jou is
  • als je iets van je eigen pad als man wilt delen of inbrengen
  • als je kennis wil maken met het mannenwerk van de Venwoude Levensschool en/of met de trainer Leon Gras

Wat levert het je op?

• inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als man
  • een indruk van de support die mannen elkaar kunnen geven en mogen ontvangen
  • een verfrissende context waarin jij als man op je plaats valt
  • helderheid over wat het mannenwerk (incl de training Initiatie ManZijn) voor jou kan betekenen

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking zal Leon zijn visie op man-zijn in deze tijd delen en in gaan op de achtergronden en inhoud van de training Initiatie ManZijn. Vanuit die context kun je inbrengen wat jou hierin persoonlijk bezighoudt en heb je ruimte om vragen te stellen, zowel over man-zijn in het algemeen als over de trainingen en andere mogelijkheden.

Leon Gras

"Ik geniet van elke avond, de unieke samenstelling van elke groep mannen, jong en oud, nieuw op het pad of meer ervaren. We kunnen allemaal van elkaar leren en aan elkaar groeien. Wat een rijkdom!"

Lees hier meer over de achtergronden van het programma ManZijn >

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Mannen Gratis
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

• images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie