Info-avond Mannen & Vrouwen

Info-avond Ontdekking

Hoe ga je relaties aan of hou je die juist af? Waar weer je de ander af, trek je je terug of ga je juist in gevecht? Wat is de pijn die je zo probeert te vermijden, en hoe open je je weer naar elkaar? Hoe verdiep je je relaties (en dan niet alleen die ene)? Een avond over de dynamiek en mogelijkheden van al je relaties.

“In een heldere, open en fijne sfeer kon ik de trainers ontmoeten, met wie ik wel een tijdje op pad wil.” “Ik voelde al dat ik de training 'de Ontdekking' wilde gaan doen, maar deze avond heeft me precies het goede zetje gegeven. Nu weet ik nog duidelijker waarom ik het wil gaan doen.”

een kennismaking met de Ontdekking, de relatietraining voor mannen en vrouwen

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan. Uitgangspunt van de 3 daagse training de Ontdekking is dat je je relaties kunt verdiepen door ze tevens te beschouwen als mogelijkheid voor je persoonlijke groei.

Het gaat hierbij om alle relaties, niet alleen die ene intieme relatie. Ook de relaties met je ouders, kinderen, vrienden en collega's zijn van belang voor het welzijn van jouw leven.

Leon Gras & Pauline Botden vertellen over de achtergronden en inhoud van de Ontdekking, waarin ze mensen uitnodigen om hun man-zijn, hun vrouwzijn en hun relaties op een vervullende manier vorm te geven. Je krijgt veel ruimte om vragen stellen en dingen in te brengen.

De informatieavond wordt gehouden in één van de trainingszalen van landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche. Routebeschrijving >

 

Voor wie?

  • als je benieuwd bent naar de inhoud van de Ontdekking en graag wil weten of deze training iets voor jou is
  • als je benieuwd bent naar onze kijk op het aangaan en verdiepen van relaties
  • als je kennis wilt maken met Leon en Pauline

 

Wat levert het je op?

  • inspiratie voor je persoonlijke groei als man, als vrouw
  • inspiratie voor de verdieping van je relaties
  • inzicht in de inhoud en werkwijze van de trainingen
  • helderheid over jouw volgende stap op dit gebied

 

Leon Gras en Pauline Botden

"Deze avond kan een mooi begin zijn om je pad van ontwikkeling bij de Venwoude Levensschool te starten ofwel verder te verdiepen. We duiken in het thema van Ontmoeten & Relaties om zo voor iedere deelnemer aan deze avond helder te krijgen wat zijn of haar volgende stap kan en mag zijn. Er is veel ruimte voor jouw vragen en onderzoek... je bent van harte welkom!" 

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Iedereen Gratis
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Venwoude Levensschool ben ik verantwoordelijk voor het relatie- en mannenwerk. Ik ben mede-ontwikkelaar en trainer van de jaarlijkse…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Pauline Botden

Pauline Botden

Toewijding, compassie en humor

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, de ander en de wereld, is zowel de drive…

Uitgebreide beschrijving van Pauline Botden

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.