Schat

Info avond Schat

De Relatietraining voor iedereen die het Fundament en/of de Ontdekking gedaan heeft. De kwaliteit van je relaties zegt veel over je houding en ethiek ten aanzien van alle domeinen van je leven. De Schat is de training die de dynamieken in relateren nader onderzoekt, nadat je in het Fundament de leiding hebt genomen over de kwaliteit van jouw relateren… Op deze avond kom je alles te weten over deze training.

Aanmelden

De Relatietraining voor iedereen die het Fundament gedaan heeft

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan.


Wanneer je de Ontdekking of het Fundament hebt gedaan, weet je wat het je kan geven wanneer jij de leiding neemt over de kwaliteit van je relateren. In de Schat geven we hier een verdieping aan. Je maakt contact met diepere drijfveren, die jou steeds (onbewust) in de weg staan die kwaliteit te geven.

Pauline Botden & Leon Gras vertellen over de achtergronden en inhoud van de Schat. Je krijgt veel ruimte om vragen stellen en dingen in te brengen.

De informatieavond wordt gehouden in één van de trainingszalen van landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche. Routebeschrijving >

Voor wie

  • als je kennis wilt maken met Leon en Pauline
  • voor iedereen die de Ontdekking of het Fundament heeft gedaan

Wat levert het je op?

  • inspiratie voor je persoonlijke groei
  • inspiratie voor de verdieping van je relaties
  • helderheid over jouw volgende stap op dit gebied 

Je kunt ook een intakegesprek aanvragen op pauline@venwoudelevensschool.nl

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) Iedereen Gratis
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Levensschool geef ik trainingen in de pijlers 'Leiding over je Leven' en 'Ontmoeten & Relaties'. Ik ben mede-ontwikkelaar…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Pauline Botden

Pauline Botden

Toewijding, compassie en humor

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, de ander en de wereld, is zowel de drive…

Uitgebreide beschrijving van Pauline Botden

Pijlers