Info-avond Mannen & Vrouwen

Info-avond Mannen & Vrouwen

Hoe ga je relaties aan of hou je die juist af? Waar weer je de ander af, trek je je terug of ga je juist in gevecht? Wat is de pijn die je zo probeert te vermijden, en hoe open je je weer naar elkaar? Hoe breng je de polariteit terug in je intieme relatie, zodat je weer aantrekkelijk wordt voor elkaar? Een avond over de dynamiek van relaties, intimiteit en seksualiteit.

Aanmelden
“In een heldere, open en fijne sfeer kon ik de trainers ontmoeten, met wie ik wel een tijdje op pad wil.” “Ik voelde al dat ik de training 'de Ontdekking' wilde gaan doen, maar deze avond heeft me precies het goede zetje gegeven. Nu weet ik nog duidelijker waarom ik het wil gaan doen.”

een kennismaking met ons mannenwerk, vrouwenwerk en relatiewerk

Leon Gras & Anne Karen Bakker vertellen over hun mannenwerk, vrouwenwerk en relatiewerk, waarin ze mensen inspireren en begeleiden om hun manzijn, hun vrouwzijn en hun relaties op een vervullende manier vorm te geven. Je krijgt veel ruimte om vragen stellen en dingen in te brengen.

De informatieavond wordt gehouden in een van de trainingszalen van landgoed Venwoude, de vaste locatie van de Venwoude Levensschool in de bossen bij Lage Vuursche. Routebeschrijving >

Voor wie?

  • als je benieuwd bent naar een nieuwe kijk op mannen, vrouwen, relaties, intimiteit en seksualiteit
  • als je benieuwd bent naar ons trainingsaanbod op het gebied van mannen, vrouwen en relaties
  • als je kennis wilt maken met Leon & Anne Karen

Wat levert het je op?

  • inspiratie voor je persoonlijke groei als man, als vrouw
  • inspiratie voor de verdieping van je relaties
  • inzicht in de inhoud en werkwijze van de trainingen
  • helderheid over jouw volgende stap op dit gebied

Leon Gras & Anne Karen Bakker

"Deze avond kan een mooi begin zijn om je pad van ontwikkeling bij de Venwoude Levensschool te starten ofwel te verdiepen. We duiken in het thema van Ontmoeten & Relaties om zo voor iedere deelnemer aan deze avond helder te krijgen wat zijn of haar volgende stap kan en mag zijn. Er is veel ruimte voor jouw vragen en onderzoek... je bent van harte welkom!" 

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) Iedereen Gratis
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Venwoude Levensschool ben ik verantwoordelijk voor het relatie- en mannenwerk. Ik ben mede-ontwikkelaar en trainer van de jaarlijkse…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Leiding nemen over je leven, vanuit je hart, precies hoe het klopt voor jou, dat is waar ik mensen graag toe…

Uitgebreide beschrijving van Anne Karen Bakker

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.