Initiatie VrouwZijn

Herontdek je verbinding met het leven zelf. Laat je vrouwelijke wijsheid en kracht in jezelf toe. Geef je over aan de bron van je geluk en laat de wereld daarin delen. Een wereld die ernaar smacht dat jij als vrouw opstaat, zichtbaar wordt en je stem laat klinken. Nooit eerder hebben wij vrouwen zo de mogelijkheid gehad om de toekomst vorm te geven, samen met mannen.

Aanmelden
“Deze training is voor elke vrouw, in elke fase van haar leven. Ik gun het haar. En ik gun het mij. Ik wens ons dat de bedding van vrouwen die elkaar in de potentie & groei op het pad naar bevrijding ondersteunen steeds groter mag worden.” "Oprechte feedback krijgen van zoveel mooie echte vrouwen die zoals ik op zoek zijn naar hun 'beste ik' was zo mooi! Ik voel me voor het eerst in mijn leven in staat om mijn eigen zachtheid ten diepste te ontvangen en toe te eigenen. Nu voel ik pas dat ik mijn dikke lijf niet meer nodig heb om me te verdedigen tegen de hardheid van het bestaan. Mijn zachtheid komt van binnenuit en beschermt me."

een intensieve vierdaagse voor vrouwen

De Initiatie VrouwZijn en Initiatie ManZijn gaan dit jaar helaas niet door i.v.m. de Corona-maatregelen. De eerstvolgende training is juli 2021.

Vier volle, intensieve dagen waarin je op hartverwarmende wijze je vrouwelijke gaven herontdekt. Samen met andere vrouwen vind je nieuwe wegen om zowel je vrouwelijke als je mannelijke krachten optimaal te benutten en in te zetten in je leven.

Deze initiatietraining, die we één keer per jaar geven, kan een breekpunt in je leven betekenen. Je ervaart op alle niveaus (body, mind & spirit) opnieuw wat het is om als meisje geboren te worden. Hoe je verbonden bent en blijft met de vrouwen in je familie en hoe je je verhoudt tot mannen en hun wereld. En wat het betekent om als vrouw je eigen stroom te voelen en te volgen.

In zekere zin is onze hele westerse cultuur behoorlijk afgesneden van het vrouwelijke. Daar zit veel pijn, waar heling voor nodig is. In deze training gaan we eerst helemaal terug naar het vrouwelijke, van daaruit ontmoeten we het mannelijke, en vinden dan onze eigen weg, in eenheid in verscheidenheid.

De Vrouweninitiatie heeft elke keer een diepe impact. Je wordt uitgenodigd om bewust te bepalen welke consequenties deze ervaringen in jouw leven mogen krijgen.

Voor wie

Voor vrouwen die verlangen naar diep contact met hun levensbron.

Wat levert het je op?

  • een heldere kijk op jouw pad van ontwikkeling als vrouw
  • weten wanneer en hoe je je mannelijke en wanneer je je vrouwelijke kant kunt inzetten
  • jezelf herkennen als moeder, zuster en dochter van alle vrouwen om je heen 
  • weten waar het jou om gaat in je leven, je gezin en je werk
  • een diep gevoel van verbinding met anderen en het leven zelf
  • zingeving en vervulling vanuit diepe overgave aan het leven
  • meer contact met je sensualiteit
  • vertrouwen op je wijsheid

Wat gaan we doen?

We maken gebruik van lichaamswerk, schaduwwerk, meditatie, visualisatie, rituelen, encounter, dans, spel en coaching. 

Meer informatie?

Op een Info-avond Vrouwenwerk kun je de sfeer proeven en zelf ervaren of de visie en aanpak van de Initiatie VrouwZijn je aanspreken. Aanmelden voor de info-avond.

Aanmelden

Meld je minimaal 3 weken van te voren aan, zodat we alle administratieve zaken voor je op orde kunnen maken. Wil je je later aanmelden, stuur dan een mail naar de trainer.

Anne Karen Bakker

"Het programma VrouwZijn is een uitnodiging om jezelf dieper te leren kennen als vrouw en dat leer je het beste tussen vrouwen. Een plek waarbij we elkaar niet kleinhouden, maar 'groot maken'!"

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
4 dagen Voor alle vrouwen die de Opening of Ontdekking hebben gedaan. Meld je minimaal 3 weken van te voren aan. 895 euro
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Binnen het curriculum 'Leiding over je Leven' geef ik de trainingen Opening en Fundament. Verder faciliteer ik het Vrouwenwerk binnen de Levensschool. Naast mijn werk…

Uitgebreide beschrijving van Anne Karen Bakker

Pijlers