Intimate Moves

Steeds meer mensen ontdekken de zaterdagavonden van Intimate Moves als een ontspannen en toch diepgaande manier om bij zichzelf te komen en contact met anderen te maken. Laat je meenemen in spontane dans door de inspirerende muziek en speelse begeleiding van Leon & Marion of één van de andere facilitators.

Aanmelden
“Ik kan bij Intimate Moves steeds dichter bij mezelf blijven. Nooit gedacht dat ik door het contact met anderen mezelf zo zou zien. Alsof ik in een spiegel kijk en mezelf niet alleen beter zie maar ook beter voel.” “Een nieuwe wereld gaat voor me open en het is heerlijk om dat te mogen ontdekken. Spannend en verwonderlijk tegelijk.”

Meditatie in beweging

Tijdens een avond Intimate Moves word je liefdevol uitgenodigd om via meditatieve dans de intieme gevoelsstroom in jezelf te ontdekken. De beweging van Eros, de bron van je intimiteit en levenslust, verleidt je en daagt je uit tot het ontdekken en volgen van jouw levensenergie.

Kun je de muziek jouw lichaam laten bewegen, kun je je overgeven en je laten verrassen door de stroom die in je leeft? Vanuit de spontaniteit en intimiteit van het moment ontmoet je ook anderen in je dans.

Voor wie

  • voor iedereen die houdt van beweging, meditatie, verdieping en plezier
  • je kunt gewoon af en toe een avond meedoen
  • je kunt Intimate Moves een tijd gebruiken voor je persoonlijke groei

Wat levert het je op?

  • ontspanning en plezier
  • zachtheid en verdieping
  • meer contact met jezelf en je gevoel
  • authentiek contact met anderen

Wat gaan we doen?

We starten elke avond met lichaamswerk om je lichaam te openen voor een diepere ervaring. We gaan in op hoe je de avond kunt gebruiken voor je persoonlijke groei. In een ervaringsgerichte oefening word je je bewust van wat er in jou gebeurt als je contact maakt met anderen.

In de tweede helft van de avond ga je bewegen op muziek. Je gaat op zoek naar je eigen intieme stroom door je lichaam van binnenuit in beweging te laten komen, in contact met jezelf. We sluiten de avond gezamenlijk af. Daarna is er tijd om nog wat samen te zijn en uit te wisselen, of kun je gewoon naar huis gaan.

Leon Gras en Marion van Overveld

"Elke avond Intimate Moves is weer een nieuw avontuur, met telkens een nieuwe samenstelling van mannen en vrouwen die hun unieke beweging in zichzelf opzoeken en vandaaruit elkaar ontmoeten. Vol, inspirerend, vervullend, intiem en openend, dat is Intimate Moves."

Intimate Moves wordt maandelijks gegeven in Utrecht en Zwolle en 4x per jaar op landgoed Venwoude.

Kijk voor meer info op www.intimate-moves.nl.

Je bent van harte welkom!

Verdiepingsdag Intimate Moves

Op zondag 23 april 2017 is de 3e Intimate Moves Verdiepingsdag op Landgoed Venwoude. 

Deze dag nodigt je uit om meer uit je ervaringen te halen, samen met anderen die net als jij al wat vertrouwd zijn met de avonden. Een dag om te ontmoeten, uit te wisselen en te onderzoeken waar jouw persoonlijke uitdaging ligt, tussen en met mensen. 

Aanmelden kan via www.intimate-moves.nl.

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
19.30 - 22.00 uur Voor iedereen 20 euro
Steden:
 
28-01-2017 Utrecht
25-02-2017 Utrecht
04-03-2017 Zwolle
25-03-2017 Utrecht
01-04-2017 Zwolle
14-04-2017 Venwoude
22-04-2017 Utrecht
06-05-2017 Zwolle
20-05-2017 Utrecht
10-06-2017 Zwolle
24-06-2017 Utrecht
08-07-2017 Venwoude
 
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Ik geef de trainingen Initiatie ManZijn en samen met Marion van Overveld de trainingen de Ontdekking, de Schat, Intimiteit & Levenslust, de avondcursus…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Marion van Overveld

Marion van Overveld

Compassie, acceptatie en vertrouwen

Ik geef de cursussen en trainingen VrouwZijn (samen met Anne Karen Bakker) en de cursussen en trainingen Ontmoeten & Relaties (samen met…

Uitgebreide beschrijving van Marion van Overveld

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.