Jaargroep Leiding over je Leven

Jaargroep Leiding over je Leven

Een mogelijkheid om doorgaand intervisie/supervisie te nemen op de praktijk die leven heet. Trainingen stoppen, leven en bewuste ontwikkeling gaan door.

Aanmelden
“De Jaargroep Leiding over je Leven is een hele goede manier om regelmatig weer herinnerd te worden aan het pad van bewuste ontwikkeling dat ik aan het lopen ben. Zo neemt mijn bewustzijn verder toe en gaat mijn ontwikkeling door. De interactie met de groepsgenoten is daarbij van groot belang. Iedereen doet het wel zelf, maar niet alleen!”

Voor doorgaande stimulans op je levenspad

Sinds de oprichting in september 2014 blijkt de jaargroep Leiding over je Leven een belangrijke plek te zijn voor mensen die ons curriculum hebben gevolgd voor doorgaande stimulans op hun levenspad.
Na een gevolgd curriculum, kom je natuurlijk alles weer tegen in de praktijk van je leven, waardoor je ontdekt wat nog aandacht mag hebben. Vanuit het perspectief van bewuste ontwikkeling is elk probleem een mogelijkheid tot groei. Het verschil in wie je in je grootsheid bent en de praktijk van je dagelijks leven, noemen we vaak een probleem. Deze intervisie/supervisie groep is er voor bedoeld om elkaar daarin te ontmoeten vanuit dat daar precies onze groeimogelijkheid ligt.

Je committeert je voor tien avonden. Je kunt zowel in september als in februari instromen. Naast de avonden zelf maak je ook deel uit van een (levendige) mailgroep waar je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen.

Voor wie

voor iedereen die het curriculum heeft gedaan bij de Levensschool, minimaal Fundament en/of de Schat.

Wat levert het je op?

deel uitmaken van een doorgaande intervisie-/supervisie groep met zeer gecommitteerde mensen: intervisie/supervisie op de praktijk van je leven.

Wat gaan we doen?

Je komt de derde donderdag van de maand een avond bij elkaar en afhankelijk van de inbreng volgt toegespitste intervisie/supervisie. Marijke Heetveld en Mauk Pieper maken gebruik van hun jarenlange ervaring in supervisie en staan naast de deelnemers vanuit eigen levenservaring.

 

Data 2019

do 17 jan 2019
do 21 feb 2019
do 21 mrt 2019
do 18 apr 2019
do 16 mei 2019
do 20 juni 2019
do 19 sep 2019
do 27 okt 2019
do 21 nov 2019
do 19 dec 2019

De trainers over de jaargroep

"Als trainers in deze jaargroep weten we nooit wat er gaat gebeuren. We luisteren per avond naar wat er leeft in de groep en spelen daarop in. Altijd weer spannend, verrassend en verdiepend."

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
Maandelijks op de derde donderdagvond van de maand van 19.30 tot 22.00 uur Iedereen die het curriculum bij de Levensschool deed, minimaal Fundament en/of de Schat 315 euro per 10 avonden (per 1-1-2019: 350 euro)
Aanmelden
Wordt gegeven door
Marijke Heetveld

Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht

Je hart leren openen, en dan je hart volgen. Om daarin naast mensen te staan, precies op het punt waar ze…

Uitgebreide beschrijving van Marijke Heetveld

Mauk Pieper

Mauk Pieper

Inzicht, connectie en vernieuwing

Persoonlijk Leiderschap is mijn passie. Dat vertaalt zich in de training de Centaur en de Opleiding Integraal Leiderschap. Ook ben…

Uitgebreide beschrijving van Mauk Pieper

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.