Jaargroep Vrouwen

Een jaargroep voor vrouwen die de inzichten uit de training Initiatie VrouwZijn dieper willen verankeren in zichzelf. en het geleerde uit deze training verder in praktijk willen brengen. Een jaar lang met en tussen vrouwen, als bedding, als support en om elkaar groot te maken. Langere tijd als vrouw een bedding van vrouwen ervaren is helend, voedend en inspirerend.

Aanmelden

Vrouw-zijn in deze tijd

In deze jaargroep gaan we een aantal diepliggende conditioneringen van het vrouw-zijn in deze tijd verder onderzoeken, ervaren en tot transformatie brengen. We gaan verder waar de training Initiatie VrouwZijn is gebleven. Daar heb je gezien wie je bent geworden als vrouw in deze tijd, en heb je geproefd van wie je wilt en kunt zijn in deze wereld. Dat verschil is de brandstof naar jouw pad van bewuste ontwikkeling.

In deze jaargroep wordt aandacht gegeven aan het creëren van een zogenaamd evolutionair zusterschap, waarin je oefent als vrouw om andere vrouwen te ontmoeten voorbij het ego, er op gericht elkaar groot te maken in de levensgebieden die jij het op het spel wil zetten.

Je committeert je voor 1 jaar. Dat omvat 10 avonden.

Eens per jaar is er de mogelijkheid om in te stromen.

Naast de avonden maak je ook deel uit van een support-mailgroep waarin je met elkaar uitwisselt, support vraagt en ontvangt over het pad dat je gaat.

Voor wie

Voor iedereen die minimaal de training Initiatie VrouwZijn gevolgd heeft (en bij voorkeur ook de Opening en/of Ontdekking) en verder wil groeien in de bedding en met behulp van een groep gecommitteerde vrouwen.

Wat levert het je op?

  • een leerdoel dat je zelf en met feedback van de groep vaststelt en steeds kunt blijven toetsen
  • een groep vrouwen die jou doorlopend ondersteunt en spiegelt
  • meer mogelijkheden om jezelf in de wereld tot expressie te brengen 
  • inzicht in het aangaan en verdiepen van duurzame relaties 

Wat gaan we doen?

Maandelijks komen we bij elkaar en gaan we aan de slag met de meest prangende issues waar we als vrouwen in deze tijd mee te maken hebben. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, bewegen op muziek, ervaringsgerichte oefening(en), meditaties, uitwisseling en coaching. Stap voor stap ervaar je aan den lijve de voortgang in het leerdoel dat je jezelf gesteld hebt.

Anne Karen & Pauline

" Een prachtige mogelijkheid om te ontdekken dat vrouwen een bedding kunnen zijn van waaruit je je gesupport weet in de stappen die je in je dagelijks leven zet".

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
10 avonden van 19.30 - 22.00 uur Voor iedereen die de training Initiatie VrouwZijn heeft gedaan 350 euro per jaar
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Binnen het curriculum 'Leiding over je Leven' geef ik de trainingen Opening en Fundament. Verder faciliteer ik het Vrouwenwerk binnen de Levensschool. Naast mijn werk…

Uitgebreide beschrijving van Anne Karen Bakker

Pijlers