Jaargroep Mannen

Voor alle mannen die zich er (dieper) bewust van zijn geworden dat er meer mogelijk is in dit leven. Dat een diepere kwaliteit aangeboord kan worden, grotere vervulling mogelijk is en een meer wezenlijke bijdrage aan deze wereld gegeven kan worden. Een jaargroep voor mannen die het geleerde uit de training Initiatie ManZijn verder in praktijk willen brengen en daarvoor minimaal 1 jaar met elkaar op pad willen.

Een jaar op pad met mannen

In deze jaargroep gaan we een aantal diepliggende conditioneringen van het man-zijn in deze tijd verder onderzoeken, ervaren en tot transformatie brengen. We gaan verder waar de training Initiatie ManZijn is gebleven. Daar heb je gezien wie je bent geworden als man in deze tijd, en heb je geproefd van wie je wilt en kunt zijn in deze wereld. Dat verschil is de brandstof naar jouw pad van bewuste ontwikkeling.

In deze jaargroep wordt aandacht gegeven aan het creëren van een zogenaamd evolutionair broederschap, waarin je leert om als man volwassen relaties met andere mannen aan te gaan, er op gericht elkaar groot te maken in de levensgebieden die jij het op het spel wil zetten.

Je committeert je voor 1 jaar. We ontmoeten elkaar gedurende het jaar op 9 avonden (woensdagen van 19.30 - 21.30 uur) op Landgoed Venwoude.

Eens per jaar is er de mogelijkheid om in te stromen.

Naast de avonden maak je ook deel uit van een support-mailgroep waarin je met elkaar uitwisselt, support vraagt en ontvangt over het pad dat je gaat.

Voor wie

Voor iedereen die minimaal de training Initiatie ManZijn gevolgd heeft (en bij voorkeur ook de Opening en/of Ontdekking) en verder wil groeien in de bedding en met behulp van een groep gecommitteerde mannen.

Wat levert het je op?

• een leerdoel dat je zelf en met feedback van de groep vaststelt en steeds kunt blijven toetsen
  • een groep mannen die jou doorlopend ondersteunt en spiegelt
  • meer mogelijkheden om jezelf in de wereld tot expressie te brengen
  • inzicht in het aangaan en verdiepen van duurzame relaties

Wat gaan we doen?

Maandelijks komen we bij elkaar en gaan we aan de slag met de meest prangende issues waar we als mannen in deze tijd mee te maken hebben. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, ervaringsgerichte oefening(en), uitwisseling en coaching. Stap voor stap ervaar je aan den lijve de voortgang in het leerdoel dat je jezelf gesteld hebt.

• 1e avond: wo 3 okt 2018
  • 2e avond: wo 7 nov 2018
  • 3e avond: wo 12 dec 2018
  • 4e avond: wo 9 jan 2019
  • 5e avond: wo 6 feb 2019
  • 6e avond: wo 6 mrt 2019
  • 7e avond: wo 10 apr 2019
  • 8e avond: wo 1 mei 2019
  • 9e avond: wo 5 juni 2019

De avonden duren telkens van 19.30 tot 21.30 uur, de ontvangst is vanaf 19.00 uur in de piramide op Landgoed Venwoude.

Leon Gras

"Deze jaargroep is een prachtige uitdrukking van waar we voor staan bij de Venwoude Levensschool, een doorlopende ontwikkeling mogelijk gemaakt doordat een groep mensen het helemaal met elkaar wil aangaan in een specifiek thema, in dit geval man-zijn in deze tijd. Met humor en compassie leren kijken naar wie we werkelijk zijn... verdiepend en verrijkend."

Tijd Deelname Kosten
9 avonden (19.30 - 21.30 uur) verspreid over 9 maanden Voor iedereen die de training Initiatie ManZijn heeft gedaan 315 euro per jaar
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

• images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie