Masterclass Groepsdynamica

Masterclass Groepsdynamica Als mensen bijeen zijn, is er ‘leven’ gaande, voorbij de bewuste waarneming. Het gaat alsmaar door en de verschillende levende wezens van een groep zijn voortdurend met elkaar verbonden. De fysieke aanwezigheid en de geestelijke gesteldheden van de verschillende individuen van een groep interfereren continu met elkaar. Voor een groot deel is dat … Lees verder

Masterclass Groepsdynamica

Als mensen bijeen zijn, is er ‘leven’ gaande, voorbij de bewuste waarneming. Het gaat alsmaar door en de verschillende levende wezens van een groep zijn voortdurend met elkaar verbonden. De fysieke aanwezigheid en de geestelijke gesteldheden van de verschillende individuen van een groep interfereren continu met elkaar. Voor een groot deel is dat een onbewust oncontroleerbaar proces.

Groepswerk staat in dienst van een natuurlijke evolutionaire ontvouwing van de groep als een levend geheel van mensen met een lichaam een hart en een ziel met ieder een unieke bijdrage aan het geheel.

In deze masterclass leer je groepsdynamische processen van een onbewust naar een bewust niveau brengen en leer je de relaties in het systeem meer richting 'win-win' te laten evolueren.  

Voor wie

De masterclass is sowieso geschikt voor mensen die op Venwoude eerder enige opleiding hebben gedaan:

  • Opleiding Trainer/Therapeut Emotioneel Lichaamswerk
  • KwikandO opleiding
  • Coachopleiding
  • Opleiding Integraal Leiderschap.
  • Integraal Facilitators Programma

Wanneer

Zodra deze masterclass gepland wordt in afstemming met deelnemers aan het Integraal Facilitator Programma volgt meer informatie zowel over inhoud als over het aantal dagen.

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
Wordt gegeven door
Marijke Heetveld

Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht

Alles onder ogen komen. Ik sta graag naast mensen, precies op het punt waar ze in hun leven zijn aangekomen, om…

Uitgebreide beschrijving van Marijke Heetveld

Pijlers