Masterclass Lichaamsgericht Werken

Masterclass Lichaamsgericht Werken Het lichaam laat soms meer zien dan woorden kunnen zeggen en kan als een universeel communicatiekanaal worden beschouwd. Woorden drukken uit wat in het bewustzijn gaande is, terwijl het lichaam de onbewuste houding van de mens tegenover de wereld en zichzelf weerspiegelt.  In de mens kunnen emoties en gevoelens zich eindeloos differentiëren. … Lees verder

Masterclass Lichaamsgericht Werken

Het lichaam laat soms meer zien dan woorden kunnen zeggen en kan als een universeel communicatiekanaal worden beschouwd.

Woorden drukken uit wat in het bewustzijn gaande is, terwijl het lichaam de onbewuste houding van de mens tegenover de wereld en zichzelf weerspiegelt. 

In de mens kunnen emoties en gevoelens zich eindeloos differentiëren. Ze kunnen zowel onbewust hun gang gaan als op een bewust niveau benut worden. Emoties kunnen goed verstaan worden als ze er mogen zijn. 

In deze masterclass pas je oefeningen toe opdat mensen beter afgestemd raken op de signalen van het lichaam. Daartoe leer je lichaamsgerichte oefeningen toe te passen en aan te reiken. Dit is voor een integraal facilitator vooral van belang als mensen 'in hun hoofd zitten'. Is het lichaam weer betrokken in hun manier van zijn, dan geven gevoelens weer intuïtieve informatie over zowel het eigen functioneren, als over hoe de ander in zijn vel zit en wat er in de context gaande is.   

Voor wie

De masterclass is sowieso geschikt voor mensen die op Venwoude eerder enige opleiding hebben gedaan:

  • Opleiding Trainer/Therapeut Emotioneel Lichaamswerk
  • KwikandO opleiding
  • Coachopleiding
  • Opleiding Integraal Leiderschap.
  • Integraal Facilitators Programma

Wanneer

Zodra deze masterclass gepland wordt in afstemming met deelnemers aan het Integraal Facilitator Programma volgt meer informatie zowel over inhoud als over het aantal dagen.

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
Wordt gegeven door
Marijke Heetveld

Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht

Je hart leren openen, en dan je hart volgen. Om daarin naast mensen te staan, precies op het punt waar ze…

Uitgebreide beschrijving van Marijke Heetveld

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.