Jaargroep Ontmoeten & Relaties

Relaties zijn je leven! En vervullende relaties zijn de basis van een gelukkig leven. Relaties geven ons ook de meest indringende spiegel van wie we zijn en wat we veroorzaken. De uitnodiging van deze jaargroep is elkaar niet links laten liggen, maar juist je met elkaar bemoeien. Voor blijvende verdieping van al je relaties.

"De jaargroep heeft mij inzicht gegeven hoe ik in relaties sta. Ik oefen hoe ik ook anders in relaties kan staan. Een liefdevolle bedding met rake feedback gericht op groei."

Samen op pad in duurzame relaties

De jaargroep Ontmoeten & Relaties is gericht op de creatie en verdieping van duurzame relaties in jouw dagelijks leven.  

Hoe geef je je relaties op een vervullende manier in vrijheid vorm? Hoe verbind je je diepgaand en duurzaam met anderen zonder je autonomie op te geven?

Op alle vlakken van ons leven hebben we meer keuzevrijheid dan alle generaties vóór ons. Daarmee hebben we meer kansen voor persoonlijke ontplooiing, geluk en vervulling dan ooit. Anderzijds leidt het wegvallen van stabiele gemeenschappen ook tot meer sociaal isolement, depressie, zingevings- en relatieproblemen.

Juist in deze setting van een jaargroep kun je diepgaand werken aan je relaties met de support van een groep gecommitteerde mannen en vrouwen die net als jij op pad van bewuste ontwikkeling zijn.

 

Voor wie

Voor iedereen die de training de Ontdekking en of Initiatie ManZijn/VrouwZijn gevolgd heeft en verder wil groeien op dit gebied, in een groep gecommitteerde mensen.

 

Wat levert het je op?

  • een leerdoel dat je zelf en met feedback van de groep vaststelt en steeds kunt blijven toetsen
  • een groep mensen die jou doorgaand ondersteunen en spiegelen
  • je wordt je bewust hoe jij relaties aangaat en afhoudt
  • meer vrijheid in het volgen van je verlangens
  • meer zelfvertrouwen op het gebied van relaties en intimiteit

 

Wat gaan we doen?

Je komt maandelijks met je groep bij elkaar, dan weer apart met de mannen en/of de vrouwen, dan weer samen. De groep wordt begeleid door de trainers Leon en Anne Karen. De avond bestaat uit lichaamswerk, bewegen op muziek, ervaringsgerichte oefening(en), forum, uitwisseling en coaching. Stap voor stap ervaar je aan den lijve de voortgang in het leerdoel dat je jezelf gesteld hebt.

 

Leon Gras & Anne Karen Bakker

"Voor ons is de jaargroep een prachtige uitdrukking van waar we voor staan bij de Venwoude Levensschool, een doorlopende ontwikkeling mogelijk gemaakt doordat een groep mensen het helemaal met elkaar wil aangaan in dit specifieke thema van Ontmoeten & Relaties. Met humor en compassie leren kijken naar wie we werkelijk zijn... verdiepend en verrijkend."

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
10 avonden per jaar Voor iedereen die de training de Ontdekking en/of Initiatie ManZijn/VrouwZijn heeft gedaan 300 euro per jaar
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

  • images
  • images
Wordt gegeven door
Leon Gras

Leon Gras

Duidelijkheid, zelfinzicht en transformatie

Binnen de Venwoude Levensschool ben ik verantwoordelijk voor het relatie- en mannenwerk. Ik ben mede-ontwikkelaar en trainer van de jaarlijkse…

Uitgebreide beschrijving van Leon Gras

Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Leiding nemen over je leven, vanuit je hart, precies hoe het klopt voor jou, dat is waar ik mensen graag toe…

Uitgebreide beschrijving van Anne Karen Bakker

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.