Verruiming

Werkelijk ontspannen is nergens anders zijn en hoeven zijn dan waar je op dit moment bent. Volledig onder ogen zien en aanvaarden van wat er zich in je afspeelt en wie je bent geworden zonder anders te willen zijn of het anders te willen maken, te vechten of te vluchten, ontspant op een diep niveau. Het maakt mogelijk dat gebeurtenissen en ervaringen doorleefd en losgelaten kunnen worden, pijn kan helen en het opent de ruimte waar je kunt gaan ervaren dat je meer bent dan je gedachten en gevoelens

Aanmelden

Tijdens deze training word je uitgenodigd om aan de hand van de techniek van de intensief verbonden ademhaling op ontdekkingsreis te gaan in je binnenwereld. Je oefent jezelf om volledig aanwezig te blijven bij aanwezige sensaties en gevoelens en hierin te ontspannen.

Intensief ademen werkt diep door op verschillende lagen van ons functioneren. Op het fysiek niveau kom je meer in contact met je lichaam en ontdek je welke gebieden van jouw lichaam gespannen en ontspannen zijn. Op emotioneel niveau kunnen gevoelens en emoties volledig ervaren worden waardoor ze doorleefd kunnen worden en verwerking kan plaatsvinden en er ruimte ontstaat voor nieuwe gevoelens en inzichten. Op mentaal niveau word je je bewust van de stroom van je gedachten en ga je ontdekken op welke wijze je gedachten je dagelijks leven sturen. Op spiritueel niveau kun je in contact komen met je intuïtieve stroom en gaan ervaren dat je deel uitmaakt van een groter geheel.    

De ademtechniek die je aanleert maakt het mogelijk om je gewaar te zijn van sensaties, gevoelens en verlangens die in je leven zonder hieraan direct een handeling of actie te verbinden. Dit geeft ruimte en vrijheid om te kiezen welke volgende stap voor jou een passende is zodat je je leven vorm kunt geven naar waar het jou werkelijk om gaat.

Wat levert het je op?

 • ontspanning op verschillende nivo’s (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel)
 • acceptatie van wie en wat je bent geworden
 • verwerking en heling
 • meer ruimte en vitaliteit
 • meer contact met je gevoel en intuïtie
 • zelfinzicht
 • een oefening in gewaar-zijn en aanwezig zijn

Voor wie?

 • Als je graag wil ervaren wat de kracht van ademwerk als lichaamsgerichte methodiek voor jou kan betekenen.
 • Als je merkt dat thema’s terug blijven komen en je belemmeren om te doen wat je graag zouwillen en je graag wil onderzoeken wat daar onder ligt.
 • Als aanvulling naast andere trainingen om vanuit ontspanning en zachtheid jezelf te onderzoeken en te ontwikkelen

Wat gaan we doen?

Op deze dag staat jouw binnenwereld centraal. Lichaamswerk en de aangereikte ademtechniek zijn de onderdelen die je op deze dag ondersteunen om je helemaal te openen voor alles wat er in je leeft. Daarnaast zullen theorie, context, deelrondes en coaching onderdeel uit maken van deze dag.

 

 

Praktisch

Tijd Deelname Kosten
1 dag Voor iedereen 110 euro
Aanmelden
Verblijf

Kom je voor een avond, een dag of een meerdaagse training, je bent altijd van harte welkom op Landgoed Venwoude, een prachtig stiltegebied in het hart van Nederland.

 • images
 • images
Wordt gegeven door
Heleen Hulscher

Heleen Hulscher

Acceptatie, zelfinzicht en zachtheid

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en…

Uitgebreide beschrijving van Heleen Hulscher

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.