Kennismaken

Om jezelf bewust te leren ontwikkelen voor een betekenisvol en inspirerend leven biedt de Venwoude Levensschool een uitgekiend curriculum aan, bestaande uit drie pijlers (zie ook de 3 vierkante symbolen onder aan elke pagina); Het aanbod binnen elke pijler is onderverdeeld in de niveaus Kennismaken, Instappen, Starten, Op pad, Intensief, Opleiding en Jaargroep. Zo kun je telkens precies vinden wat bij je past.

Ons programma in het kort

Om jezelf bewust te leren ontwikkelen voor een betekenisvol en inspirerend leven biedt de Venwoude Levensschool een uitgekiend curriculum aan, bestaande uit drie pijlers (zie ook de 3 vierkante symbolen onder aan elke pagina);

Om kennis te maken en je te laten informeren over een specifieke training biedt de Venwoude Levensschool verschillende info-avonden aan. Hieronder vind je het actuele aanbod. Alle info-avonden zijn gratis te bezoeken. Je bent van harte welkom!

Alle mogelijkheden op een rij

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons