Kennismaken

Om jezelf bewust te leren ontwikkelen voor een betekenisvol en inspirerend leven biedt de Venwoude Levensschool een uitgekiend curriculum aan, bestaande uit drie pijlers (zie ook de 3 vierkante symbolen onder aan elke pagina); Het aanbod binnen elke pijler is onderverdeeld in de niveaus Kennismaken, Instappen, Starten, Op pad, Intensief, Opleiding en Jaargroep. Zo kun je telkens precies vinden wat bij je past.

Ons programma in het kort

Leiding over je Leven

De pijler Leiding over je Leven vormt de ruggengraat van ons curriculum. In de leiderschapstrainingen krijg je alle aspecten aangereikt die je nodig hebt om jezelf allround bewust te ontwikkelen: fysiek/ energetisch, emotioneel, relationeel, mentaal en spiritueel, vanuit een algemene visie op menselijke ontwikkeling die je vertaalt naar een eigen, persoonlijke visie die voortkomt uit je hart.

Ons aanbod binnen de pijler Leiding over je Leven op een rij:

Kennismaken Info-avond Opening
Starten Opening
Op Pad Fundament
Intensief Centaur
Jaargroep Jaargroep Leiding over je Leven
Opleiding Opleiding Integraal Leiderschap
Opleiding Integraal Facilitators Programma

De Opening is tevens de basistraining van ons hele curriculum. We raden mensen aan om als eerste training de Opening te komen doen, maar het staat je vrij om via een van de andere pijlers ‘binnen te komen’.

Ontmoeten & Relaties

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. We worden erin geboren, we leven erin en we nemen weer afscheid van de mensen om ons heen. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan. Uitgangspunt voor ons aanbod relatiewerk is dat je je relaties kunt verdiepen door ze tevens te beschouwen als mogelijkheid voor je persoonlijke groei. In deze pijler vind je losse avonden en meerdaagse trainingen op het gebied van relaties, zowel intieme relaties als andere relaties. Ook vind je hier het mannen- en vrouwenwerk.

Ons aanbod binnen de pijler Ontmoeten & Relaties op een rij:

Kennismaken Info-avond Ontdekking
Starten Ontdekking
Op Pad Schat
Intensief Initiatie ManZijn en Initiatie VrouwZijn
Jaargroep Jaargroep Mannen en Jaargroep Vrouwen

Helen & Ontspannen

Voor de meeste mensen is het waardevol om een keer gericht schaduw- en traumawerk te doen, waarbij diepere lagen in onze psyche naar de oppervlakte kunnen komen en omarmd en geïntegreerd kunnen worden. Momenteel bestaat ons aanbod aan gericht schaduw- en traumawerk uit een dag Helen & Ontspannen en de meerdaagse training de Ontketening en de bijbehorende informatieavond.

Kennismaken Info-avond Ontketening
Starten Verruiming
Op Pad Ontketening

Kennismaken

Om kennis te maken en je te laten informeren over een specifieke training biedt de Venwoude Levensschool verschillende info-avonden aan. Hieronder vind je het actuele aanbod. Alle info-avonden zijn gratis te bezoeken. Je bent van harte welkom!

Alle mogelijkheden op een rij