Venwoude Levensschool

Kennismaken

Om jezelf bewust te leren ontwikkelen voor een betekenisvol en inspirerend leven biedt de Venwoude Levensschool een uitgekiend curriculum aan, bestaande uit drie pijlers (zie ook de 3 vierkante symbolen onder aan elke pagina); Het aanbod binnen elke pijler is onderverdeeld in de niveaus Kennismaken, Instappen, Starten, Op pad, Intensief, Opleiding en Jaargroep. Zo kun je telkens precies vinden wat bij je past.

Ons programma in het kort

Alle mogelijkheden op een rij