30 mrt, 2020 door Pauline Botden

Eenzaam

Ik heb op dit moment last van een gevoel van eenzaamheid. Ik was even op mijn werk en er was helemaal niemand. Ik mis het contact, de levendigheid om me heen, het sparren, de gezellige koffiemachinepraatjes.
Marijke: Je bent in deze tijd niet alleen in het ervaren van eenzaamheid. We worden op ons zelf teruggeworpen. We worden bijna gedwongen om te vertragen, waarmee we behoorlijke spiegels voorgeschoteld kunnen krijgen. (meer…)

23 mrt, 2020 door Admin

Boosheid

Het is een beetje een zooitje van binnen. Er speelt heel veel. Ik ben op dit moment tijdelijk geschorst van mijn werk. Ik moet wachten en dat wachten is heel moeilijk. Ik weet dat boosheid niet de weg is, maar om daar uit te blijven is ontzettend lastig.
Marijke: Het is niet leuk om in de wacht te zitten. Je lichaam reageert congruent. Jij ervaart sensaties en noemt het een zooitje. (meer…)

16 mrt, 2020 door Admin

Contact en angst

Ik weet niet meer zo goed hoe ik contact moet maken. Ik kwam er gisteren achter dat ik of wegloop of er vol in ga. Maar allebei is geen contact.
Mauk: Er lijkt veel pijn te zijn. (meer…)

09 mrt, 2020 door Admin

Begin bij jezelf

Ik loop vast in het contact met mijn broer. Het doet me verdriet als ik hem met zijn kinderen zie. Ik denk dat ik invloed kan uitoefenen, ik wil ze beschermen.
Pauline: Zou daarmee de pijn over het contact met je broer weg zijn? (meer…)

02 mrt, 2020 door Admin

Hier en nu

Ik heb de neiging om dingen zwaar te maken. Ik kom net uit een training en dat was veel. De periode ervoor was veel en ik ga straks naar huis en dat is ook weer veel. Ik verlies mijn focus, waar verlang ik naar, waar word ik blij van.
Marijke: Heb je het goed gehad in de training? (meer…)

24 feb, 2020 door Admin

Ik wil terug naar de natuur

Ik wil meer weten over de waarde van sjamanistische rituelen. Ik ervaar mijzelf zover af van de natuur. Ik mis contact met de natuur.
Mauk: Als we bij jou beginnen, kun je inzien dat jij ook een stukje natuur bent? Heb jij de natuur van het beestje mens dat je bent al helemaal tot je genomen? (meer…)

17 feb, 2020 door Admin

Nachtelijke onrust

Ik word al ‘n hele tijd ’s nachts geteisterd door spanningen en stress. Dat gaat over grote en kleine dingen, mijn werk, mijn kinderen, van alles.
Pauline: Herken je ook, wanneer je ’s morgens opstaat en je alle issues opnieuw bekijkt, het allemaal wel aandachtspunten zijn, maar lang niet zo groot, zo levensbedreigend als dat het ’s nachts leek? (meer…)

Pagina 1 van 812345...Minst recente »