Pas op de plaats

27 nov, 2018 door Admin

Iets mag stoppen

Ik sta op een punt in mijn leven waarop me duidelijk wordt dat er iets mag stoppen en iets anders meer aandacht mag krijgen. Ik ervaar geen wezenlijke uitdagingen meer. Wat ligt er onder de oppervlakte te borrelen?

Nieuwsbrief november 2018

06 nov, 2018 door Admin

In dit najaar zijn twee Openingen, een Fundament, een Jaargroep Leiding over je Leven, een Jaargroep Mannen en niet te vergeten het Assisteerprogramma en de Ontdekking van start gegaan.

Verandering

27 sep, 2018 door Admin

Verplichtingen

Nu de vakantie bijna afgelopen is, begin ik langzaam weer wat werkzaamheden op te pakken. Ik voel de verandering van ‘vrij zijn’ naar ‘verplichtingen’ in mijn lijf.

Nieuwsbrief najaar 2018

09 sep, 2018 door Admin

Nu de zomer bijna voorbij is, gaan we met de Levensschool weer van start met onze trainingen. In deze nieuwsbrief lees je meer over de ontwikkelingen binnen de school.

Druk

13 jul, 2018 door Admin

Automatisch

Ik zit midden in een paar volle en intense weken. Als iemand me vraagt hoe het met me gaat, antwoord ik bijna automatisch ‘druk’. Alsof dat weergeeft hoe het met me is. (meer…)