Nieuwsbrief November 2019

24 okt, 2019 door Admin

Beste lezer,

Graag stellen we je op de hoogte van een aantal ontwikkelingen binnen
de Levensschool. (meer…)

Op onbekend terrein

27 sep, 2019 door Admin

Nieuwe start

Vorig jaar ben ik als trainer bij de Levensschool gekomen, dat was op dat moment nog naast een andere baan. Sinds kort geef ik fulltime mijn aandacht, toewijding en tijd aan mijn trainerschap in de Levensschool. Iets waar een groot verlangen van me ligt. (meer…)

Wie gaat op vakantie en wie komt er thuis?

22 aug, 2019 door Admin

Vakantie ter discussie

Het is populair om je ‘vakantie’ ter discussie te stellen. Om te stoppen om ‘openluchtmuseum Europa’ te bezoeken. Ik had door omstandigheden beperkte vakantiemogelijkheden. Dat bracht mij vanzelf bij de vraag: Moet ik op vakantie om te krijgen waarvoor ik normaal op vakantie ga? (meer…)

Nieuwsbrief Juli 2019

30 jun, 2019 door Admin

Beste lezer,

Graag nemen we je weer mee in de ontwikkelingen binnen de Levensschool. 

Uitluiden seizoen

Het laatste deel van het seizoen is, zoals gebruikelijk, intens: de slotdag van de Centaur, de Initiatie ManZijn en de Initiatie VrouwZijn. Bovendien luidt het team van de Levensschool het seizoen altijd uit met een viertal bezinningsdagen. 
(meer…)

Wakker worden is een werkwoord

28 mei, 2019 door Pauline Botden

Weer trainer zijn

Sinds afgelopen september ben ik weer actief als trainer, bij de Venwoude Levensschool. Na het geven van een Opening kon ik me niet voorstellen dat ik dit 10 jaar niet gedaan had! En, het is ook anders dan ik ken van destijds. (meer…)

‘Vrij zijn’ of ‘van slachtoffer naar speler’

30 apr, 2019 door Leon Gras

Mogelijkheden

Ik fiets vanochtend door de bossen van huis naar mijn ‘werk’ en proef ontroering en blijdschap. Mijn hart jubelt van de ervaring dat ik even helemaal aanwezig ben in alles wat het leven nu is. Met alle uitdagingen met onbekende afloop in het project waar ik me de laatste tijd helemaal aan wijd. Alsof een veld van eindeloze mogelijkheden zich aan mij ontvouwt. (meer…)

Nieuwsbrief april 2019

29 mrt, 2019 door Mauk Pieper


Beste lezer,

Graag willen we je vertellen waar we als Levensschool mee bezig zijn. De aandacht voor onze trainingen groeit en daar zijn we erg blij mee. Bewuste ontwikkeling is onze passie en we doen niets liever dan daarin met jou samen te zijn in onze trainingen. (meer…)

Pagina 1 van 812345...Minst recente »

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons