Nieuwbrief april 2019

29 mrt, 2019 door Mauk Pieper


Beste lezer,

Graag willen we je vertellen waar we als Levensschool mee bezig zijn. De aandacht voor onze trainingen groeit en daar zijn we erg blij mee. Bewuste ontwikkeling is onze passie en we doen niets liever dan daarin met jou samen te zijn in onze trainingen. (meer…)

Ongemak uitpakken

27 feb, 2019 door Admin

Ik doe wat ik wil

Ik kan geen kant op. Ik wil iets, maar ik zie dat het op dit moment een beweging is vanuit ‘ik doe wat ik wil’. De andere kant is ‘ik doe wat jij wilt’, die ken ik ook heel goed.

(meer…)

Goede voornemens: verbeterplan of hartsverlangen?

30 jan, 2019 door Admin

Doelen stellen

Aan het begin van een fris, schoon nieuw jaar zit ik weer vol goede voornemens. Ik ben vol goede moed om ze vol te houden tot ik mijn doel heb behaald! Meer sporten, meer tijd voor mijn dochter, toewijding aan mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling….. 

(meer…)

Nieuwsbrief januari 2019

29 dec, 2018 door Admin

 

Wij wensen je een gelukkig 2019!
Mede door bijdragen van velen van jullie kijken we terug op een vernieuwend jaar. Een groot dankjewel!

(meer…)

Pas op de plaats

27 nov, 2018 door Admin

Iets mag stoppen

Ik sta op een punt in mijn leven waarop me duidelijk wordt dat er iets mag stoppen en iets anders meer aandacht mag krijgen. Ik ervaar geen wezenlijke uitdagingen meer. Wat ligt er onder de oppervlakte te borrelen?

(meer…)

Nieuwsbrief november 2018

06 nov, 2018 door Admin

 

In dit najaar zijn twee Openingen, een Fundament, een Jaargroep Leiding over je Leven, een Jaargroep Mannen en niet te vergeten het Assisteerprogramma en de Ontdekking van start gegaan. 
(meer…)

Verandering

27 sep, 2018 door Admin

Verplichtingen

Nu de vakantie bijna afgelopen is, begin ik langzaam weer wat werkzaamheden op te pakken. Ik voel de verandering van ‘vrij zijn’ naar ‘verplichtingen’ in mijn lijf.

(meer…)

Pagina 1 van 712345...Minst recente »

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons