dagOpening

20 jan, 2020 door Admin

Verhalen

Ik loop altijd maar verhalen te vertellen. Ik probeer mezelf dan zo mooi mogelijk neer te zetten.
Marijke: Verhalen hebben een fantastische functie. Ze halen ons weg bij wat er hier en nu speelt. (meer…)

dagOpening

13 jan, 2020 door Admin

Ik denk dat ik te veel ben

Nadat ik me aan had gemeld om met jou in gesprek te gaan op de dagOpening ging mijn hoofd tekeer. Moet ik mijzelf weer zo nodig laten zien. Alsof ik alleen maar aandacht wil. Ik voel me snel te veel. Ik word er verdrietig van.
Mauk: Nu je hier toch zit. Hoe gaat het nu met die stemmetjes in je hoofd? (meer…)

dagOpening

06 jan, 2020 door Admin

Missen

Ik heb onlangs een relatie verbroken omdat hij op dit moment geen ruimte in zijn leven heeft voor mij. Nu merk ik dat ik enorm twijfel, wil ik voor hem vechten, wil ik op hem wachten, wil ik doorgaan?
Pauline: Welk gevoel ligt er aan de twijfel ten grondslag? (meer…)

Levensmail

27 sep, 2019 door Admin

Op onbekend terrein

Nieuwe start

Vorig jaar ben ik als trainer bij de Levensschool gekomen, dat was op dat moment nog naast een andere baan. Sinds kort geef ik fulltime mijn aandacht, toewijding en tijd aan mijn trainerschap in de Levensschool. Iets waar een groot verlangen van me ligt. (meer…)

Levensmail

22 aug, 2019 door Admin

Wie gaat op vakantie en wie komt er thuis?

Vakantie ter discussie

Het is populair om je ‘vakantie’ ter discussie te stellen. Om te stoppen om ‘openluchtmuseum Europa’ te bezoeken. Ik had door omstandigheden beperkte vakantiemogelijkheden. Dat bracht mij vanzelf bij de vraag: Moet ik op vakantie om te krijgen waarvoor ik normaal op vakantie ga? (meer…)

Levensmail

28 mei, 2019 door Pauline Botden

Wakker worden is een werkwoord

Weer trainer zijn

Sinds afgelopen september ben ik weer actief als trainer, bij de Venwoude Levensschool. Na het geven van een Opening kon ik me niet voorstellen dat ik dit 10 jaar niet gedaan had! En, het is ook anders dan ik ken van destijds. (meer…)

Levensmail

30 apr, 2019 door Leon Gras

‘Vrij zijn’ of ‘van slachtoffer naar speler’

Mogelijkheden

Ik fiets vanochtend door de bossen van huis naar mijn ‘werk’ en proef ontroering en blijdschap. Mijn hart jubelt van de ervaring dat ik even helemaal aanwezig ben in alles wat het leven nu is. Met alle uitdagingen met onbekende afloop in het project waar ik me de laatste tijd helemaal aan wijd. Alsof een veld van eindeloze mogelijkheden zich aan mij ontvouwt. (meer…)

Pagina 1 van 812345...Minst recente »

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons