Nieuwsbrief april 2019

29 mrt, 2019 door Mauk Pieper


Beste lezer,

Graag willen we je vertellen waar we als Levensschool mee bezig zijn. De aandacht voor onze trainingen groeit en daar zijn we erg blij mee. Bewuste ontwikkeling is onze passie en we doen niets liever dan daarin met jou samen te zijn in onze trainingen.

Nieuwe opnames series Emotioneel Lichaamswerk

In samenwerking met Fred Westra heeft Anne Karen een serie lichaamswerk uit het Fundament opgenomen. Fred heeft hier prachtige muziek onder gezet. Dank je wel Fred voor je enorme inzet en niet aflatende steun waardoor deze nieuwe opname een feit is. Dat er veel mensen hun ‘grounding’ door mogen gaan vinden.
Meer opnames voor Opening en het Fundament zullen volgen. Deze eerste serie zal in het komende Fundament van mei beschikbaar worden gesteld. Voor degenen die de afgelopen 4 jaar het Fundament deden en de opname graag willen ontvangen: Stuur een mail naar annekaren@venwoudelevensschool.nl o.v.v. ‘nieuwe serie’ en deze zal naar je worden toegestuurd.

Nieuwe zaal: wachtlijst Opening nu opgelost

Voor de tweede keer in korte tijd zit de Opening vol en is er een wachtlijst. We zijn heel blij dat Centrum Venwoude een prachtige nieuwe trainingszaal in gebruik heeft genomen. Dat betekent dat we voorlopig genoeg ruimte hebben voor de Opening van 21 juni. We zijn zeer benieuwd naar de kwaliteit die onze trainingen in deze indrukwekkende ruimte kunnen krijgen.

De nieuwe Opleiding Integraal Leiderschap

Wat het Fundament is voor de Opening, is de Opleiding Integraal Leiderschap voor de Centaur: Een verfijnde uitwerking en volgend niveau van Leiding over je Leven. Een persoonlijk leiderschap waarbij je jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en transmentaal leert begeleiden, ten behoeve van jezelf, de ander en de wereld. ‘Be the change you want to see in the world’ betekent dat je daarbij van moment tot moment in visie leeft. Dit vergt een bewuste intuitie vanuit de bron die je bent. Een meesterschap over jezelf en je leven. 
De opleiding is met name geschikt voor mensen die de Centaur hebben gedaan.
Hij start in november, met Mauk en Pauline als docenten
De opleiding bestaat uit 3 blokken van respectievelijk 3, 4 en 3 dagen met na elk blok een losse dag.  

De Schat

Afgelopen maand hebben Pauline en Leon voor het eerst de relatietraining de Schat gegeven als vervolg op de Ontdekking. In de Schat wordt diepgaand gekeken naar de (meestal) onbewuste relatie-dynamieken (collusies) die tussen mensen spelen. Vanuit een zijns-georiënteerde benadering gaan we zien dat er geen ontsnappen mogelijk is aan deze patronen, en dat dat ook helemaal niet nodig is om tot volledige bevrijding te komen. 
De Ontdekking wordt nu tweemaal per jaar gegeven en het vervolg ‘de Schat’ eenmaal per jaar.

Nieuw team Ontketening

Mauk heeft vier mensen gevonden voor het team van de Ontketening. Deze teamleden hebben ervaring hebben met het werken met overweldigende ervaringen. Dit vanuit diepgaande ervaring met bewuste ontwikkeling en traumawerk of ook vanuit een professionele invalshoek. Op 3 mei mogen zij deze zeer krachtige mogelijkheid om te helen en weer vooruit te kunnen kijken, weer aanreiken. Informatieavond >  

Hartelijke groet
Mauk, Pauline, Leon, Anne Karen en Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons