Nieuwsbrief januari 2019

29 dec, 2018 door Admin

 

Wij wensen je een gelukkig 2019!
Mede door bijdragen van velen van jullie kijken we terug op een vernieuwend jaar. Een groot dankjewel!

Of je nu een training hebt gedaan, hebt geparticipeerd op het Lab, deel hebt genomen aan het assisteerprogramma of teamlid bent geweest, je was een bijdrage.
We kijken er naar uit je weer te kunnen ontmoeten in het nieuwe jaar.

Uitbreiding van het team

Het team van de Levensschool is uitgebreid met een oude bekende: Pauline Botden. Zij heeft in het verleden o.a zo’n 40 Fundamenten gegeven en is een zeer ervaren trainster en opleidster op het gebied van Lichaamswerk en Emotiewerk. Zij heeft zich de afgelopen jaren verdiept in meditatie en andere vormen van spirituele beoefening. Deze verworvenheden zullen de integrale werkwijze van de School gaan voeden en verdiepen. Naast het opleiden van nieuwe trainers, gaat Pauline zich weer inzetten op het gebied van Ontmoeten en Relaties. Ook zal zij als senior trainer betrokken zijn bij het assisteerprogramma. 

Eerste kwartaal

In het eerste kwartaal starten alle trainingen Leiding over je Leven: het Fundament (11/1) door Anne Karen, de Centaur (18/1) door Mauk en de Opening (25/1) door Leon, geassisteerd door Anne Karen. 
We geven voor het eerst info-avonden voor het Fundament (4/1), voor mensen die de Opening gedaan hebben en weer contact willen maken met het vervolg.
We eindigen het eerste kwartaal met de zeer krachtige 3-daagse training de Ontdekking (29/3): een introductie op relateren in je leven. Een maand daarvoor wordt door Leon en Pauline voor het eerst het vervolgprogramma op deze training gegeven: de Schat (28/2).  

Trainingen en team Helen & Ontspannen

We zijn de pijler Helen en Ontspannen aan het uitbreiden met een aantal trainingen waarin Ademwerk de ondersteunende techniek is. Heleen Hulscher draagt deze trainingen.
De Ontketening blijkt ook bij herhaling zeer ondersteunend om je ‘systeem te resetten’ en van ‘nieuwe bedradingen’ te voorzien. Aangezien de vraag naar de Ontketening toeneemt hebben we besloten twee Ontketeningen per jaar te geven.

Masterclass Emotiewerk

Trainers, deelnemers van het assisteerprogramma en het Integraal Facilitator-programma, alsmede mensen uit het veld, hebben deelgenomen aan de Masterclass Emotiewerk, gegeven door Mauk en Pauline.
Zichtbaar blij met de hernieuwde samenwerking creëerden zij een inspirerende Masterclass over Emotiewerk, een van de belangrijkste ontwikkelingslijnen in onze trainingen. De ontwikkeling die Emotiewerk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt kwam vol in het licht te staan. 

Hartelijke groet en nog eens: Gelukkig Nieuwjaar, 
Marijke, Mauk, Pauline, Leon, Anne Karen en Heleen

1 reactie op “Nieuwsbrief januari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons