Nieuwsbrief najaar 2018

09 sep, 2018 door Admin

Nu de zomer bijna voorbij is, gaan we met de Levensschool weer van start met onze trainingen. In deze nieuwsbrief lees je meer over de ontwikkelingen binnen de school.

Adem-trainingen

Sinds dit voorjaar heeft Heleen Hulscher zich aangesloten bij het team van de Levensschool.  Zij is een bekwame trainer/facilitator van het ademwerk, vele jaren geleden ontwikkeld op Venwoude en lange tijd voortgezet en verder ontwikkeld door wijlen Eric (Almasta) Faber en wijlen Wil Baas, inmiddels dus door Heleen en haar team.

Met de komst van Heleen zal onze pijler Helen & Ontspannen verrijkt worden met ademdagen (de Verruiming) en adem 3-daagsen (de Verdieping). Geweldig dat Heleen met haar expertise en ervaring ons team aanvult. En een rijkdom dat de Levensschool hiermee ook weer het ademwerk aanbiedt. Binnenkort verschijnt op onze website meer info over Heleen en over de adem-trainingen.

Assisteerprogramma

Dit najaar start het assisteerprogramma. In dit programma is ‘het assisteren in de trainingen’ je leerweg om naast mensen te staan. Nadat je zelf de trainingen hebt gedaan (minimaal Opening en Fundament) is er de mogelijkheid om vanuit die ervaring in de trainingen te assisteren.

Heb je de wens om van waarde te zijn voor de transformatie van anderen dan is het assisteerprogramma een prachtige mogelijkheid om hierin te oefenen en jezelf te ontwikkelen. Je kiest daarmee voor het ontwikkelingspad van assistent, waarbij je naast mensen staat in hun bewuste ontwikkeling. Kijk hier voor meer informatie over het assisteerprogramma.

Nieuwe Jaargroep Mannen en Vrouwen

Inmiddels deden we 9 jaar ervaring op met vaste mannengroepen en 6 jaar met vaste vrouwengroepen, tijd voor een volgende stap. Op wo 3 oktober starten beide groepen en ga je gedurende 9 avonden jezelf dieper leren kennen in je mannelijke/vrouwelijke conditioneringen en oefen je om hieraan voorbij te gaan. Je ervaart wat evolutionair broeder-/zusterschap voor je kan betekenen als support in je dagelijks leven. Voor iedereen die minimaal de training Initiatie ManZijn of VrouwZijn heeft gedaan. Lees hier meer over de Jaargroep Mannenen over de Jaargroep Vrouwen

Opleiding Integraal Leiderschap

Een opleiding voor mensen die zichzelf willen doorgronden om tot meer kwaliteit van zijn te komen. De opleiding beoogt dat studenten hun Integraal Leiderschap gestalte geven op basis van integraal zelfonderzoek en oefening.

‘Integraal’ wil zeggen dat zelfonderzoek en oefening plaats vindt op een aantal ontwikkelingslijnen: het fysieke lichaam, emoties en relaties, meningen en overtuigingen, en van het leven van hogere doelen. Dit om een integraal leiderschap te verwerven om een bijdrage te zijn voor jezelf, de ander, je werk en al datgene waar je voor brandt. Lees hier meer over de Opleiding Integraal Leiderschap

Informatie-bijeenkomsten

Als je je wil oriënteren op een volgende stap bij de Venwoude Levensschool, weet dat je voor diverse trainingen/opleiding een speciale info avond kunt bezoeken. Daar krijg je uitgebreide informatie, maak je kennis met de betreffende trainer(s) en is er ruimte om al je vragen te stellen. Dat kan dit najaar voor de Opening, Ontdekking, Ontketening, Centaur, Mannenwerk, Vrouwenwerken voor de Opleiding Integraal Leiderschap.

Wij wensen je een inspirerend najaar en graag tot ziens!
Marijke, Mauk, Leon, Heleen en Anne Karen