Nieuwsbrief november 2018

06 nov, 2018 door Admin

 

In dit najaar zijn twee Openingen, een Fundament, een Jaargroep Leiding over je Leven, een Jaargroep Mannen en niet te vergeten het Assisteerprogramma en de Ontdekking van start gegaan. 

Als team van de Venwoude Levensschool hebben we net onze jaarlijkse bezinningsdagen gehad, over ontwikkeling en aanbod van onze trainingen. Vier inspirerende dagen, waarin onze eigen ontwikkeling ook onder de loep werd genomen.
Graag vertellen we jullie over de komende maanden en het begin van het nieuwe jaar.

Masterclass Emotiewerk

Het specialisme van de Venwoude Levensschool ‘Emotiewerk’ heeft zich de laatste tien jaar enorm ontwikkeld. We willen deze ontwikkeling heel graag voor het voetlicht brengen in de Masterclass van dit jaar. Deze Masterclass Emotiewerk vindt plaats op 7, 8 en 9 december. Een Masterclass voor iedereen die met mensen werkt en wil leren begrijpen wat gevoelens en emoties zijn, welke betekenis ze hebben, welke wijsheid erin zit en hoe ermee te werken.
Met de samenwerking van Pauline en Mauk met ieders unieke professie en ervaring belooft dit een levendige, verdiepende en gedegen driedaagse te worden!  Meer weten over de Masterclass?  Meer lezen over emotiewerk?

Centaur

Elk jaar is er een Centaur, nu vanaf 18 januari 2019. Dankzij diepgaand onderzoek gedurende dit traject, ontvang je de visie die in je hart leeft en leer je in visie te leven. Een bijna vanzelfsprekende vervolgstap om integraal leiding over je leven te nemen. Mocht je nog twijfelen, bezoek dan de Info-avond op 29 november.

OIL

De opleiding Integraal Leiderschap is een jaartraject, dat een keer per twee jaar aangeboden wordt. Voor iedereen die op basis van bewuste integrale ontwikkeling van betekenis wil zijn. Lees meer over de OIL en wie weet zorg jij er mede voor dat er dit jaar van start gegaan wordt met minimaal 16 deelnemers. 

Fundament

Hoe lang geleden je ook de Opening deed, je kunt altijd het Fundament instappen, in het nieuwe jaar start er weer eentje op vrijdag 11 januari. Herinner je je nog dat je op het betreffende formulier in de Opening een ‘ja’ invulde bij de vraag of je doorgaat op dit pad, lees dan nu nog eens de informatie en stap in het nieuwe jaar in.

IFP

In het Integraal Facilitator Programma committeren mensen zich aan elkaar om met visie impact in de wereld te genereren. Een supportgroep waarin met elkaar bekrachtigd en uitgediept wordt hoe ieder op het eigen domein en in de eigen context leiding kan nemen. Oefenen om je bijdrage te leveren door jezelf te zijn. ‘Jezelf’ als ‘staat van zijn’, maar ook ‘jezelf’ door te geven wat je hebt.
Meer over het IFP vind je op de website. Donderdag 10 januari is er een introductie-avond. Wil je meedoen dan kun je instappen in de doorgaande groep in de driedaagse van vrijdag 22 t/m zondag 24 februari.

De Schat

Relateren is in ieders leven van essentieel belang. De ‘Ontdekking‘ is een zeer krachtige training om je bewuste ontwikkeling in dit gebied tot leven te brengen. Mede door de vele positieve reacties, maar ook in het besef hoe betekenisvol relateren voor ieders ontwikkeling is, zijn we aangemoedigd ons voor te bereiden op het vervolg aanbod: de Schat, eind februari. In de Schat krijg je tools om dat wat in de Ontdekking geopend is in kwaliteit van relateren, verder te integreren in je dagelijks leven.
Zet de datum vast in je agenda: 28 februari t/m 3 maart 2019,  voor als je overweegt deel te nemen. Weet je echter al dat je meedoet, geef je dan nu op: de Schat.

 
Wij wensen je een inspirerend najaar en graag tot ziens! 
Marijke, Mauk, Leon, Heleen en Anne Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.

Volg ons