Online Practice

De Venwoude Levensschool biedt op verschillende manieren ook online haar support aan.

Online dagOpening

De dagOpening is een gelegenheid om iets dat bij je speelt in te brengen bij een van de senior teachers van de Levensschool. Je onderzoekt samen het thema in het licht van bewustzijn, waardoor een ruimer perspectief ontstaat. De senior teachers van de Levensschool zijn MarijkeMauk en Pauline.

Er is ruimte voor 2 a 3 mensen om iets in te brengen. Daarna ronden we af met het zingen van een mantra.

De dagOpening wordt virtueel gegeven, op maandagwoensdag en zaterdag.
Aanvang op maandag en woensdag om 08.00 uur. ‘Binnenkomen’ vanaf 07.45 uur. We verzoeken je om 07.55 uur aanwezig te zijn.
Op zaterdag aanvang 08.30 uur. ‘Binnenkomen’ vanaf 08.15 uur. De bijeenkomst duurt plusminus 35 minuten.
Je kunt deze dagOpeningen via deze link bijwonen.

Zie deze pagina voor meer informatie.

Online Lichaamswerk & Meditatie

Elke maandag t/m vrijdag wordt er online Lichaamswerk & Meditatie aangeboden (via Zoom) van 6.55 – 7.30u. De oefeningen bestaan uit 25 min. lichaamswerk en 10 min. meditatie en begeleidende woorden die je inspireren bewust leiding over je leven te nemen. Een frisse start van je dag!

Zie deze pagina voor meer informatie en aanmelden.

Online Verruiming

Totdat onze ademtraining ‘de Verruiming’ weer live in de groepsruimte aangeboden kan worden, hebben we een vorm gevonden om deze online te geven. Zie deze pagina voor meer informatie en aanmelden

Zaterdag 19 september van 9:30 – 13:00 (via Zoom)

Zaterdag 21 november van 9:30 – 13:00 (via Zoom)