Ons beleid omtrent het Coronavirus

Update 15 november 2020:

Waar eerder ruimte leek te ontstaan om onze basistrainingen (Opening en Fundament) weer live te kunnen gaan geven (met daarin veel expressie in beweging en geluid maken), zijn we begin oktober tot de conclusie gekomen dat we dat niet kunnen doen binnen de kwaliteit en veiligheid waar wij voor staan. Dit gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. Corona en de toenemende kans dat in deze trainingen het virus verspreid zou kunnen worden. 

Omdat gezondheid en veiligheid voor ons voorop staan, nemen we als Levensschool de positie in dat we zo min mogelijk gelegenheden willen creëren die mogelijk oorzaak kunnen zijn van het verspreiden van het Corona-virus.

Daar waar we mensen live ontmoeten, in coaching en/of in de OIL of IFP hanteren we het een strikt Corona-protocol. 

Corona-protocol

  • Blijf op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Vermijd het handen schudden, huggen of ander fysiek contact
  • Groet elkaar eventueel met een Namasté
  • Was je handen regelmatig met zeep (omdat het virus via vieze handen overgedragen kan worden, is regelmatig wassen van handen een goede maatregel)
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes die je na gebruik direct in de prullenbak deponeert
  • Blijft met je handen zoveel mogelijk van je gezicht af

Sta je ingeschreven voor een training?

De trainer van de betreffende training zorgt voor de communicatie over de voortgang. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je aanmelding, van een eventuele wachtlijst en/of wanneer de eerstvolgende gelegenheid is dat de training alsnog van start gaat.

Duur van de maatregelen

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Bovenstaande positie geldt in ieder geval tot 1 april 2021. Mochten de richtlijnen veranderen, dan vind je onze gevolgtrekkingen op deze pagina.

Online mogelijkheden

Enkele activiteiten van de Levensschool worden online aangeboden, zoals de Verruiming en de dagOpening. Ook is er een wisselend online aanbod dat door de trainers van de Levensschool via hun eigen praktijk wordt aangeboden. Bekijk daarvoor de betreffende websites die je vindt op de pagina ‘coaching‘. 

Pijlers

Volg ons