Ons beleid omtrent het Coronavirus

In verband met het Coronavirus en de richtlijnen van de overheid en het RIVM, heeft de Levensschool ervoor gekozen om alle trainingsactiviteiten waarbij we fysiek samenkomen op te schorten tot 1 juni.

We zijn bezig met het maken van plannen hoe we na 1 juni, rekening houdend met de 1,5m richtlijn, toch onze trainingen kunnen geven.
Dat geldt in juni met name voor de doorgaande groepen.

De eerstvolgende Opening en Fundament worden naar september verschoven.
Helaas zullen de Mannen- en Vrouweninitiatie dit jaar niet gehouden kunnen worden.

We blijven onze diensten zoveel mogelijk aanreiken via het online platform Zoom.

Coronaprotocol

Mocht er contact zijn met een trainer of een medecursist, dan vragen wij je ons
Corona-protocol te volgen:

• Blijf op minimaal 1,5 afstand van elkaar
  • Vermijd het handen schudden, huggen of ander fysiek contact
  • Groet elkaar eventueel met een Namasté
  • Was je handen regelmatig met zeep (omdat het virus via vieze handen overgedragen kan worden, is regelmatig wassen van handen een goede maatregel)
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes die je na gebruik direct in de prullenbak deponeert
  • Blijft met je handen zoveel mogelijk van je gezicht af

Sta je ingeschreven voor een training?

De trainer van de betreffende training zorgt voor de communicatie over de voortgang.

Volg je bij ons een training?

We sturen je zo spoedig mogelijk een bericht via mail of via het Lab met daarin de relevante informatie voor online zoom-meeting.

Heb je een afspraak voor coaching?

Vrijwel alle coachgesprekken gaan vanaf nu online.
Je krijgt hierover bericht van de desbetreffende trainer.

Wil je informatie over een specifieke training?

Nu de info-avonden van onze trainingen niet doorgaan, bieden we je een persoonlijk gesprek aan. Je kunt voor een afspraak mailen of bellen met de trainer van betreffende training.

Duur van de maatregelen

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni.
Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Mochten de richtlijnen veranderen, dan vind je onze gevolgtrekkingen op deze pagina.

Meer informatie kun je vinden op de website van het RIVM: www.rivm.nl