Project van je Hart

Uitnodiging

De Venwoude Levensschool ondersteunt projecten (ook financieel) van mensen die vanuit hun bewuste ontwikkeling hun hart en geraaktheid inzetten in de wereld.

Vandaar de titel van deze pagina: ‘Project van je Hart’.

Hiertoe kan iedereen een gemotiveerd voorstel doen.

Wij ondersteunen bij voorkeur mensen met hun project, waarmee de Venwoude Levensschool een directe relatie heeft, doordat ze bij de Levensschool trainingen doen of gedaan hebben.

Alle projecten die door de Venwoude Levensschool gesponsord zijn worden op deze pagina vermeld met een link naar het desbetreffende project.

Aan het einde van elk jaar bepalen wij als trainers van de Venwoude Levensschool wie we zullen sponseren.

Stuur je voorstel naar info@venwoudelevensschool.nl met als onderwerp ‘Project van je Hart’.

We horen graag van je.

Projecten

Deze projecten zijn door ons gesponsord en bevelen wij van harte aan bij onze klanten om te sponseren en/of anderszins te supporten:

2015 – My Tree House (Kim Oostveen)

Kim laat ouders en kinderen ontdekken wat ze nodig hebben om weer tot elkaar te komen in situaties van intense veranderingen waarin verwijdering ontstaan is.

2016 – Stichting Revief (Ellen Vogelezang)

Ellen werkt bij de Stichting Revief opgericht om lotgenotencontact te organiseren voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn en om initiatieven van lotgenoten te ondersteunen. De donatie wordt gebruikt voor het project ‘Unbreakable’

2017 – New Cheese (Suzanne Ekel)

Suzanne’s missie is een inclusieve samenleving, waarin mensen, werken en staan voor wat belangrijk is. Zij is bestuurslid worden van The Present Movement. Deze stichting koppelt ondernemers aan projecten, NGO’s en initiatieven die een positieve bijdrage aan het leven van vluchtelingen bieden. Met de donatie worden twee projecten ondersteund: ‘Hallo Mens!’ (Juni 2019) en een vrijwilligerswerkweek op Lesbos waarbij 7 tot 14 ondernemers mee gaan. (Oktober 2019)