Anne Karen Bakker

Anne Karen Bakker

Levensvreugde, energie en moed

Leiding nemen over je leven, vanuit je hart, precies hoe het klopt voor jou, dat is waar ik mensen graag toe uitdaag en in ondersteun. Binnen het curriculum Leiding over je Leven geef ik de trainingen Opening en Fundament. Verder faciliteer ik samen met Leon Gras de trainingen in de pijler Ontmoeten en Relaties.

Naast mijn werk als trainer begeleid ik mensen in individuele sessies met als motivatie dat ieder mens zijn/haar innerlijke straling en potentie vindt, ervaart en leeft.

Motivatie

Zelf aan het roer staan van je leven, als mens tussen de mensen, dat is waartoe ik anderen inspireer. Vanuit wat voor jou wezenlijk is, voorbij aan ‘wat hoort’ en vaak voorbij aan je comfortzone. Lastige dingen niet uit de weg gaan, gáán voor wat ik wil en daarin in verbinding blijven met de mensen om me heen - dat geeft mijn leven diepte en ruimte, nabijheid en vrijheid. De tools daarvoor reik ik anderen aan via trainingen in leiderschap, vrouwenwerk en verandermanagement.

Mijn levensweg

Op mijn 30e had ik mijn leven goed op orde: eigen huis, goede baan, leuke vriendenkring. Ik was vitaal, sportte zes keer per week. Toen het me allemaal niet gelukkig bleek te maken en ik overspannen raakte, wist ik dat het roer om moest.

Lees meer >

 

Anne Karen Bakker

Vuurse Steeg 1,
3749 AN Lage Vuursche

Tel.+31[0] 6 538 31 197

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.