Marijke Heetveld

Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht

Alles onder ogen komen. Ik sta graag naast mensen, precies op het punt waar ze in hun leven zijn aangekomen, om ze te ondersteunen weer regie over eigen leven te nemen.

Met mildheid en humor help ik mensen om hun worstelingen in een groter perspectief te plaatsen. Mensen de vreugde laten ervaren van bewuste ontwikkeling, niet hetzelfde als dat het altijd ‘goed’ voelt, is mijn uitdaging, met als uitgangspunt dat ieder mens per definitie een bijdrage is. Het kan behulpzaam zijn wanneer ik, als een ervaren gids, je van tijd tot tijd liefdevol een spiegel voorhoudt.
Door samen bewust te kijken naar wat er in jou of in je leven speelt, ga je ontdekken en ervaren dat je nog zoveel méér bent dan dat. Naarmate jouw innerlijk perspectief zich verruimt, komt er ook in de situatie meer ruimte en kan het leven zich daarin verder ontvouwen. 

Kiezen voor bewuste ontwikkeling is een daad van moed. Voorbij aan wat je hebt aangeleerd, voorbij aan wat je denkt te weten, stap je het onbekende in. Het kan spannend zijn, maar spijt zul je er niet van krijgen. Integendeel!

Mijn pad

Ik heb vaak de roep van mijn hart gevolgd, dwars door alle obstakels heen, ook als het verstandelijk gezien onredelijk of onmogelijk leek. Langzaam heb ik geleerd om op mezelf te vertrouwen en luister ik naar de stem van mijn hart. Dankzij vallen en opstaan, ontwikkelt mijn intuïtief weten zich als een wijze metgezel. 
Trainingen en retraites stoppen, mijn bewuste ontwikkeling gaat door, waarin ik anderen ook graag laat meekijken. Ik ben nl. nooit klaar, ik blijf me altijd verder ontwikkelen.

Opleiding, vorming en ervaring

Opleiding: Middelbare School voor Meisjes, secretariaatsopleiding, Andragologie UvA, Trainer/Therapeut Emotioneel Lichaamswerk, Lichaamsgerichte Supervisoren Opleiding, ReAttach Basis Therapeut.

Vorming; Carla Verberk: Tantra Jaartraining, Visions Unlitmited: Visionair Faciliteren van Veranderingen, Radiant Mind - the effortless way of non-dual presence.

Ervaring werk: secretariaatswerkzaamheden, beleidsmedewerker, medewerker beleid/management Retraite Centrum Venwoude, opleider Trainers Emotioneel Lichaamswerk, trainer/coach/supervisor trainingen Levensschool.

Ervaring privé: moeder van een pracht dochter en pracht zoon. Oma van drie schitterende kleinzonen.

Inspiratie: o.m. door het volgen van retreats c.q. teachings

Miranda Macpherson: http://www.mirandamacpherson.com

Jun Po Dennis Kelly: http://www.mondozen.org/community/people/abbot.htm

Charlotte Norell: http://passionofheart.com

Peter Fenner: http://www.radiantmind.net

Marc Gafni: http://www.marcgafni.com

Trainingen Coaching en Supervisie

Jarenlang verzorgde ik trainingen Opening en Fundament , stond ik samen met Mauk Pieper en Anne Karen Bakker in de Jaargroep Leiding over je Leven, samen met Mauk Pieper in de OntketeningOpleiding Integraal Leiderschap en Integraal Facilitair Programma.

Op basis van bovenstaande expertise en levenservaring heb ik vanaf 2018 binnen de Levensschool de rol van coach en supervisor.

Aankomende trainers, die zich graag verbinden met de Levensschool begeleid ik in het traject naar toetreding tot de Levensschool.

Individuele praktijk Heetveld Coaching & Advies: coach, supervisor, therapeut ReAttach

Aangesloten bij CAT-collectief.

Marijke Heetveld

Lage Vuursche

Tel.+31612511605

Pijlers