Marijke Heetveld

Marijke Heetveld

Helderheid, mildheid en evenwicht

Je hart leren openen, en dan je hart volgen. Om daarin naast mensen te staan, precies op het punt waar ze in hun leven zijn aanbeland, dat is mijn drive om trainingen en coaching te geven.

Ik help mensen om hun worstelingen vanuit mildheid en humor in een groter perspectief te plaatsen. Als iemand door mij gemotiveerd raakt om het pad van bewuste ontwikkeling op te gaan, ben ik blij en weet ik dat ik daarvoor mijn passie leef.

Mijn levensweg

Ik heb vaak de roep van mijn hart gevolgd, dwars door alle obstakels heen, ook als het verstandelijk gezien onredelijk of onmogelijk leek. Maar pas later durfde ik zo op mezelf te gaan vertrouwen dat ik mijn hart echt helemaal kon openen.

Opleiding, vorming en ervaring

Opleiding: Middelbare School voor Meisjes, secretariaatsopleiding, Andragologie UvA, Trainer/Therapeut Emotioneel Lichaamswerk, Lichaamsgerichte Supervisoren Opleiding, ReAttach Basis Therapeut.

Vorming; Carla Verberk: Tantra Jaartraining, Visions Unlitmited: Visionair Faciliteren van Veranderingen, Radiant Mind - the effortless way of non-dual presence.

Ervaring werk: secretariaatswerkzaamheden, beleidsmedewerker, medewerker beleid/management Venwoude, opleider Trainers Emotioneel Lichaamswerk, trainer/coach/supervisor Venwoude Trainingen.

Ervaring privé: moeder van een pracht dochter en pracht zoon. Oma van drie schitterende kleinzonen.

Inspiratie: o.m. door het volgen van retreats c.q. teachings

Miranda Macpherson: http://www.mirandamacpherson.com

Jun Po Dennis Kelly: http://www.mondozen.org/community/people/abbot.htm

Charlotte Norell: http://passionofheart.com

Peter Fenner: http://www.radiantmind.net

Marc Gafni: http://www.marcgafni.com

Trainingen & Coaching

Ik verzorg de training de Opening, samen met Mauk Pieper en Anne Karen Bakker de Jaargroep Leiding over je Leven, samen met Mauk Pieper de Opleiding Integraal Leiderschap.

Individuele praktijk Heetveld Coaching & Advies: coach, supervisor, therapeut ReAttach

Aangesloten bij Beroepsvereniging Trainers Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk: http://www.bettel.nl 

Marijke Heetveld

Vuurse Steeg 1,
3749 AN Lage Vuursche

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.