Marion van Overveld

Marion van Overveld

Compassie, acceptatie en vertrouwen

Ik geef de cursussen en trainingen VrouwZijn (samen met Anne Karen Bakker) en de cursussen en trainingen Ontmoeten & Relaties (samen met Leon Gras).

Daarnaast ben ik Forumleider en geef ik individuele coaching en relatiecoaching.

Meer over mijn werk vind je op www.marionvanoverveld.nl.

 Mijn drive

Wie ben ik als vrouw in deze wereld? Hoe geef ik mijn diepe verlangen om te leven als liefde vorm binnen relaties en intimiteit? Hoe kunnen vrouwen elkaar vanuit zusterschap groot maken en daarbij in verbinding blijven met mannen, in plaats van elkaar klein houden of in de concurrentie gaan?

Vanuit mijn levenslange zoektocht naar antwoorden op die vragen geef ik mijn ervaring en wijsheid op dit vlak door aan zowel mannen als vrouwen, via mijn vrouwen- en relatietrainingen en (relatie)coaching. Het is mijn passie om vrouwen én mannen te herinneren aan hun eigen kracht en diepte en ze de weg te wijzen hoe ze elkaar daar de ruimte voor kunnen geven.

Mijn levensweg

Al vanaf de kleuterklas was ik altijd verliefd. Het maakte niet uit op wie, jongens en meisjes, juffen en meesters. Toen mijn huwelijksdromen niet uitkwamen, legde ik me er aanvankelijk bij neer dat mijn droomwereld niet bestond en schakelde mijn gevoel uit.  

Lees meer >

Opleiding, vorming en werkervaring

Opleidingen: Kappersacademie, Opleiding Emotioneel Lichaamswerk, Jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen, Opleiding Forumleider (ZEGG), Opleiding Embodied Couples Training (EMM)

Vorming: Vele trainingen en retraites op het gebied van tantra, Vipassana, lichaamswerk en persoonlijk leiderschap

Werkervaring: dames- en herenkapster (12 jaar), hoofd Huishoudelijke Dienst en facilitator van het assistentenprogramma op Centrum Venwoude (12 jaar), Forumleider op Venwoude en binnen bedrijven en organisaties (10 jaar), lichaamsgericht (relatie)coach, trainer vrouwenwerk en relatiewerk binnen Venwoude Trainingen/Venwoude Levensschool

Aangesloten bij: BETTEL, EMM netwerk

 

 

Marion van Overveld

Vuurse Steeg 1,
3749 AN Lage Vuursche

Tel.+31 (0) 6 305 05 792

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.