Ontmoeten & Relaties

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan. Uitgangspunt voor ons aanbod relatiewerk is dat je je relaties kunt verdiepen door ze tevens te beschouwen als mogelijkheid voor je persoonlijke groei.

Kennismaken
Info-avond Mannen & Vrouwen

Info-avond Mannen & Vrouwen

Hoe ga je relaties aan of hou je die juist af? Waar weer je de ander af, trek je je terug of ga je juist in gevecht? Wat is de pijn die je zo probeert te vermijden, en hoe open je je weer naar elkaar? Hoe breng je de polariteit terug in je intieme relatie, zodat je weer aantrekkelijk wordt voor elkaar? Een avond over de dynamiek van relaties, intimiteit en seksualiteit.

Instappen
Dag Ontmoeten & Relaties

Dag Ontmoeten & Relaties

Begin je als man ‘eindelijk’ je hart te openen, merk je dat je je scherpte en je drive verliest. Ga je als vrouw voluit voor je carrière, merk je dat je je niet meer kunt ontspannen of overgeven. Wat is hier gaande? Een speelse verkenning van de dynamiek tussen jouw 'mannelijke' en 'vrouwelijke' kwaliteiten, in jezelf en in je contacten met anderen.

Intimate Moves

Steeds meer mensen ontdekken de zaterdagavonden van Intimate Moves als een ontspannen en toch diepgaande manier om bij zichzelf te komen en contact met anderen te maken. Laat je meenemen in spontane dans door de inspirerende muziek en speelse begeleiding van Leon & Marion of één van de andere facilitators.

Avond VrouwZijn

Avond VrouwZijn

Waar loop jij tegenaan als vrouw? Wat is jouw rol als vrouw in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als vrouw inspiratie te halen of iets van je eigen pad van vrouw-zijn in te brengen en samen te onderzoeken.

Avond ManZijn

Wat is jouw rol als man in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als man inspiratie te halen of iets van je eigen pad van man-zijn in te brengen en te onderzoeken.

Starten
Avondcursus Relaties

Avondcursus Relaties

‘Dank je wel. Fijn dat je het zegt!’ Alle feedback van je partner verwelkomen als een uiting van liefde. Als uitnodiging tot verbinding, communicatie en samenwerking. Zonder dicht te klappen of in de verdediging te gaan. In 6 avonden (verspreid over een aantal maanden) naar een nieuwe manier van communiceren. Alleen voor stellen.

Ontdekking

Ontdekking

De rode draad in al je relaties ben jij. Wie ben jij in je contacten met vrienden, familie, collega’s, gezin, geliefde? Waar kun je jezelf zijn, waar probeer je de controle te houden, waar pas je je aan? Hoe ben je geconditioneerd door je verleden en de cultuur waarin je leeft? Hoe creëer je vervullende relaties zonder verlies van autonomie? Een intensieve, driedaagse ontdekkingstocht door de jungle van moderne relaties, al dan niet intiem. Onthullend, soms onthutsend, vaak hilarisch en altijd bevrijdend.

Op pad
Schat

Schat

De kwaliteit van je relaties zegt veel over je houding en ethiek ten aanzien van alle domeinen van je leven. De Schat gaat verder op alles wat is aangeraakt in de Ontdekking...

Intensief

Initiatie VrouwZijn

Herontdek je verbinding met het leven zelf. Laat je vrouwelijke wijsheid en kracht in jezelf toe. Geef je over aan de bron van je geluk en laat de wereld daarin delen. Een wereld die ernaar smacht dat jij als vrouw opstaat, zichtbaar wordt en je stem laat klinken. Nooit eerder hebben wij vrouwen zo de mogelijkheid gehad om de toekomst vorm te geven, samen met mannen.

Initiatie ManZijn

Elk plaatje van de ideale man kan de prullenbak in. Wie ben jij, hier en nu, en wat ga jij de wereld geven? Ben je bereid om jezelf en de ander op het scherpst van de snede te ontmoeten? Om je in volle aanwezigheid over te geven aan de support van een groep mannen die net als jij op pad is?

Opleiding
Jaargroep

Jaargroep Ontmoeten & Relaties

Relaties zijn je leven! En vervullende relaties zijn de basis van een gelukkig leven. Relaties geven ons ook de meest indringende spiegel van wie we zijn en wat we veroorzaken. De uitnodiging van deze jaargroep is elkaar niet links laten liggen, maar juist je met elkaar bemoeien. Voor blijvende verdieping van al je relaties.

Pijlers

Abonneer je op levensmail

En we delen met jou support en inspiratie in de vorm van ervaringen, oefeningen, vraag en antwoord, columns en inzichten van onszelf en deelnemers.