Ontmoeten & Relaties

Een wezenlijk en essentieel onderdeel van ons bestaan zijn onze relaties. Hoe je je relaties vormgeeft bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven, ook in andere domeinen van je bestaan. Uitgangspunt voor ons aanbod relatiewerk is dat je je relaties kunt verdiepen door ze tevens te beschouwen als mogelijkheid voor je persoonlijke groei.

Kennismaken
Info-avond Mannen & Vrouwen

Info-avond Ontdekking

Hoe ga je relaties aan of hou je die juist af? Waar weer je de ander af, trek je je terug of ga je juist in gevecht? Wat is de pijn die je zo probeert te vermijden, en hoe open je je weer naar elkaar? Hoe verdiep je je relaties (en dan niet alleen die ene)? Een avond over de dynamiek en mogelijkheden van al je relaties.

Info-avond Vrouwenwerk

Maak kennis met het vrouwenwerk van de Venwoude Levensschool. Proef de sfeer. Ervaar zelf of onze visie en aanpak je aanspreken. Stel je vragen, zowel aan de trainer tijdens de presentatie als na afloop aan assistenten en oud-deelnemers persoonlijk. Een inspirerende avond waarin de uitwisseling van informatie en ervaringen centraal staat.

Info-avond Mannenwerk

Wat is jouw rol als man in deze wereld, in deze tijd? Een avond om als man inspiratie te halen, iets van je eigen pad van man-zijn te (h)erkennen en te onderzoeken. Met veel ruimte om jouw vragen te stellen en alle informatie over het mannenwerk bij de Venwoude Levensschool tot je te nemen.

Starten
Ontdekking

De rode draad in al je relaties ben jij. Wie ben jij in je contacten met vrienden, familie, collega’s, gezin, geliefde? Waar kun je jezelf zijn, waar probeer je de controle te houden, waar pas je je aan? Hoe ben je geconditioneerd door je verleden en de cultuur waarin je leeft? Hoe creëer je vervullende relaties zonder verlies van autonomie? Een intensieve, driedaagse ontdekkingstocht door de jungle van moderne relaties, al dan niet intiem. Onthullend, soms onthutsend, vaak hilarisch en altijd bevrijdend.

Op pad
Schat

De kwaliteit van je relaties zegt veel over je houding en ethiek ten aanzien van alle domeinen van je leven. De Schat gaat verder op alles wat is aangeraakt in de Ontdekking...

Intensief

Initiatie VrouwZijn

Herontdek je verbinding met het leven zelf. Laat je vrouwelijke wijsheid en kracht in jezelf toe. Geef je over aan de bron van je geluk en laat de wereld daarin delen. Een wereld die ernaar smacht dat jij als vrouw opstaat, zichtbaar wordt en je stem laat klinken. Nooit eerder hebben wij vrouwen zo de mogelijkheid gehad om de toekomst vorm te geven, samen met mannen.

Initiatie ManZijn

Elk plaatje van de ideale man kan de prullenbak in. Wie ben jij, hier en nu, en wat ga jij de wereld geven? Ben je bereid om jezelf en de ander op het scherpst van de snede te ontmoeten? Om je in volle aanwezigheid over te geven aan de support van een groep mannen die net als jij op pad is?

Jaargroep

Jaargroep Vrouwen

Een jaargroep voor vrouwen die de inzichten uit de training Initiatie VrouwZijn dieper willen verankeren in zichzelf. en het geleerde uit deze training verder in praktijk willen brengen. Een jaar lang met en tussen vrouwen, als bedding, als support en om elkaar groot te maken. Langere tijd als vrouw een bedding van vrouwen ervaren is helend, voedend en inspirerend.

Jaargroep Mannen

Voor alle mannen die zich er (dieper) bewust van zijn geworden dat er meer mogelijk is in dit leven. Dat een diepere kwaliteit aangeboord kan worden, grotere vervulling mogelijk is en een meer wezenlijke bijdrage aan deze wereld gegeven kan worden. Een jaargroep voor mannen die het geleerde uit de training Initiatie ManZijn verder in praktijk willen brengen en daarvoor minimaal 1 jaar met elkaar op pad willen.